- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
echo001
aktív tag
hi
csak annyit szolnek hozza hogy aki felrakja az ffdshow -ot persze valami frissebbet annak nem kell mas mivel, a libavcodec-bol van fejlesztve illetve winre forgatva altalam hon szeretett mplayer (nem mediaplayer) is ezt hasznalja millio teszt tanulmany bizonnyitotta hogy sokkal kevesebb eroforrassal szebben es jobban decodol mint pl a divx sajat magat + native codec az agesz ebbol kovetkezik a registry-t sem turja ossze
meg annyit hogy winre is van es igen is hasznalhato meghozza nagyon jol csak hat configolni kell nem az egerrel katingatni dvd-t mpg2 svd-t is helybol sot cd ,dvd imagebol is lejatsza
ha jol tudom ennyit egy win-lejatszo sem tud -
wrz
aktív tag
-
L3zl13
nagyúr
Hát most mit mondjak? Mindig szövegelünk egy csomóan a fórumon, hogy kodekpakkot ne! Aztán mindig beszól valaki, hogy ő azt használ és hogy az milyen szép és jó. Utánna meg jönnek az emberek a mindenféle problémákkal, hogy nem müx a videó, nincs hang, szaggat...
Tudom, hogy a topicindító kezdő, én nem rajta kellene levezetni a dühömet, de hogy lehet ekkora sz@rt használni? Basszus, még a winampot is képes hazavágni pedig az a saját kodekjeit használja! Olyat is láttam már, hogy acemcp után már a rendszerhangokat sem volt képes lejátszani a windows.
Sokan meg rögtön ezt ajánlják, ha valakinek nem indul el valamelyik videó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest