- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila69
tag
Ez kéne nekem de nagyon... : ''DSP Group TrueSpeech(TM) Audio CODEC''
-
Attila69
tag
sajna nem írja ki melyik hiányzik.
Press the ''Start'' button in the lower left corner of the screen.
Select ''Settings,'' then ''Control Panel,'' then ''Multimedia.'' The Multimedia Properties window should be displayed.
Click on the ''Devices'' tab.
Click on the plus-symbol (+) next to ''Audio Compression Codecs'' to expand the list of installed codecs.
If ''DSP Group TrueSpeech(TM) Audio CODEC'' is displayed, go to step 13.
If ''DSP Group TrueSpeech(TM) Audio CODEC'' is not displayed, it needs to be installed. You will need your Windows CD-ROM (or will need to locate the Windows installation files on your computer
Ezt valaki elmagyarázná nekem ? magyar xp-m van.addig ok, hogy multimedia properties, ez végül is a hangok és audioeszközök akar lenni gondolom....tehát ezen jobb egér... itt nincs devices gomb csak megnyitás és parancsikon készítés...mondjuk megnyitom...de nincs olyan sem hogy audio compression codec sem...így nehéz....valami ötlet ? vagy hogyan lehet xp cd-ről a hangdolgokat újratelepíteni ?
-
Attila69
tag
Segítség kéne.... Feltelepítettem a fent említett codecket.Ott hibáztam hogy az agressive removert elindítottam és az leszedett minden codecket, és felrakta a sajátjait.A Yahoo messengert használtam eddig a haverommal élő dumára , de amióta ACE volt azóta azt írja a Yahoo hogy nem tudja kezelni a hangot mert hiányzik egy hangtömörítő eljárás.Mit tehetek ? Hogyan tudom visszarakni a codecet ?Gondolom az XP saját codecje volt amit ACE kinyírt.
Még egy kérdés : ha (legrosszabb eset) patrition magic-kel leveszek a winyómból egy darabot (80 gigás a winyó) mondjuk a felét;ide átteszem a filmeket,adatokat stb. és format c: majd újra összefűzöm a két meghajtót akkor az eredeti állapotot kapom vissza ? vagy ha már kettészedtem a winyót akkor hagyjam is úgy ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- E-roller topik
- Elden Ring
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest