- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsong
csendes tag
delta! nekem is ajánlották azt a gordian-t vagy micsoda... de aztán végülis nem próbáltam ki, nálam a fent leírtak működnek... ...eddig
-
tsong
csendes tag
nah, nekem hozzászólásírás közbe jutott eszembe hogy telepítés előtt érdeklődött arról az agresszív izéről. Használtam! most minden jó...
én egy ffdshow-t, egy 5-ös Nimo codec packet és egy vobsubot raktam fel (nimo-ból csak az audio-drivereket, minden más működött ffdshow által fölrakott codekekkel...) szal ennyi. Ez volt winújratelepítés előtt is, és stabilan ment minden -
tsong
csendes tag
áááááááááááááááááá!!!!!
Fölraktam gyönyörűséges ace barátunk legújabb verzióját...
Láttam hogy sok cuccot telepít, ezért úgy döntöttem inkább leszedem, és külön pakolom fel magamtól a drivereket... leszedtem, azóta nem működik a tvkártyám, mert asszem fölrakott valami szart, amivel ütközik, és mindig azt írja ki, hogy valami már használja az adott hardvert vagy nincs rendesen csatlakoztatva
Megpróbáltam újratelepíteni a tvkártyát, de nem használt...
Van valami megoldás, vagy agresszívkodjak azzal az agresszive removerrel vagymi?
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest