- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elux
tag
Most néztem, de a linken már más termék található. Levette a robotot az eladó, és itt most egy kézi porszívót árul. A megrendelés szerint úton van. Remélem nem vágott át, még a kérdéseimre is válaszolt. Azt is remélem, hogy nem lesz rajta vám, mivel lengyel raktárból küldi. Pont most kaptam egy értesítését, hogy a 61 dolláros rendelt kamerát megvámolják. Még sosem volt vámom. Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata?
Természetesen, ha megérkezik a robot, akkor tesztelem, és beszámolok a tapasztalatokról. -
Elux
tag
Végül sikerült vennem olcsóbban az AliExpress-ről egy forgós gépet. Kuponokkal 93,47 dollár volt az ára leszállítva olasz raktárból. Előny még, hogy 14db pót törlőt adnak hozzá, így azt külön már nem kellett vennem. Hátránya, hogy csak Australia csatlakozós, így egy adapterrel tudom majd használni.
Most már csak várni kell. :-) -
Elux
tag
Köszönöm szépen az infót. Itt nem találtam gépet EU-s raktárból, de lehet, hogy csak én nem értek hozzá.
Az Aliexpress-t ismerem jobban. Ott eddig a legjobb vétel egy S60-hoz hasonlító, de nem Alfawise gép volt $120-ért leszállítva Spanyol raktárból és elvileg az eladó által biztosított 3 év garanciával.
120 dollárnál olcsóbban lehet kapni ablakmosó robotot? -
Elux
tag
Egyelőre még én is keresem a jó vételt. 11.11-kor nem találtam $130 alatt. Igaz, én az Aliexpressen nézem és ott a Spanyol raktáros verziót, hogy ne kerüljön rá Áfa Vám. Most konkrétan $130-ért tudnám megvenni.
Hátha lesz a Black Friday-kor valami jó vétel. Azt viszont láttam, hogy pörgős géphez elég olcsón lehet kapni mikroszálas törlőt. Az pedig fontos, mert érdemes pár ablakonként lecserélni tisztára. 24db-ot $11,8-ért van elszállítva, vagyis kB. 150,-Ft/db, ami szerintem nagyon kedvező. -
Elux
tag
Akkor megtöröm a csendet... :-)
Nagyon vártam már egy ilyen topicra. Néha a robotporszívóknál elhangzott erről 1-2 kérdés, de specifikusan eddig nem volt ilyen topic.
Sajnos tőlem sem fogsz sokat megtudni erről, de hátha valaki jobban ért hozzá, vagy talán van is ilyen eszköze. Laikus vagyok, de én is már régen nézegetem.
Amiben egyértelműen döntöttem már, hogy az általad említett Alfawise S60, vagy ahhoz hasonló kategóriát fogom megvenni, mert árban olcsóbb, és méretben is kisebb, mint a ws 960. A működési elvei is különbözőek. Nekem az ablakaim mérete kicsi, így a 960 nem mozognak jól. Az inkább nagyobb egybefüggő üvegfelületre alkalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Baby design smart sportbabakocsi
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest