Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elux
tag
Akkor megtöröm a csendet... :-)
Nagyon vártam már egy ilyen topicra. Néha a robotporszívóknál elhangzott erről 1-2 kérdés, de specifikusan eddig nem volt ilyen topic.
Sajnos tőlem sem fogsz sokat megtudni erről, de hátha valaki jobban ért hozzá, vagy talán van is ilyen eszköze. Laikus vagyok, de én is már régen nézegetem.
Amiben egyértelműen döntöttem már, hogy az általad említett Alfawise S60, vagy ahhoz hasonló kategóriát fogom megvenni, mert árban olcsóbb, és méretben is kisebb, mint a ws 960. A működési elvei is különbözőek. Nekem az ablakaim mérete kicsi, így a 960 nem mozognak jól. Az inkább nagyobb egybefüggő üvegfelületre alkalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest