- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pn4hvq
senior tag
Nem, nem próbáltam, csak az ablakokat takarítottam le vele két alkalommal. Ráadásul a fürdőszobában nekünk nem "sima", sík a csempe (valami díszítő, csillámló izék vannak rajta), így szerintem a miénkre nem tudna normálisan rátapadni.
Ali: csak EU raktárat nézz, mert csúnya lehet a végösszeg, ha rájön az áfa+a vámkezelési díj (pláne DHL esetén).
Alternatíva: [link] - ott a link a termékhez és a kupon is. Ha nem S70-est néznél, akkor jobbra fent ott a kereső. -
pn4hvq
senior tag
"Te melyiket vennéd: S60, S60 pro vagy S70?"
Passz, mivel már van. De szerintem max a sebességen, valamint az útvonal algoritmusát tudnak (?, mert vagy Z, vagy N, vagy egymás után a kettő jöhet szóba) változtatni.
(#9) Ispy
"Ha a sarkokat is ki tudná takarítani, akkor nem lenne kérdés az s70"
A sarkok a forgó moposoknál teljesen kilőve, de emellett a másik típus sem lesz ott tökéletes, mert a széleknél, ahol a robot ütközik a kerettel, végállása lesz az üvegen. Szerintem a négyzet alakú a sarkokat jobban kezeli.De idézem magamat: "engem nem győzött meg egyik sem".
Nem lebeszélés a célom, csak a véleményem írtam le. -
Ispy
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest