- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thermonix
csendes tag
Ugyanez a Próblémám volt mint neked..de a megoldást nem a kártyádon kell keresni.
nekem nagy szerencsém volt mert a TV-m viszonylag új és lehet rajta állítani a bemenő jelet, ezért amikor beállítottam ,hogy s-Videót vegyen abban a pillanatban szines lett.
Azt nem tudom hogy a TV-d tudja-e ezt a funkciót:...? -
uzsz
senior tag
Ezt csekkold le! Bővebben: link
-
I_Am
veterán
Bővebben: link
Ez le tudja menteni a bios-t a vga-ról aztán meg tudod nézni, hogy alapnak mi van megadva tv-out-ra. -
I_Am
veterán
Nem tudni. Én például most gariztattam egy 9600XT-t mert meghülyült a TV_out-ja. Jelenség csak annyi volt, hogy hiába állítottuk PAL-ra a video jelet, még ntsc-s tévén is szar volt a kép. Nem futott csak egy szürke fátyol volt a képen (nagyon szürke)
Ha tudod, akkor mentsd le a bios-át a kártyádnak és nézd meg Rabit-al, hogy milyen a tv-out a file-ban. -
uzsz
senior tag
Próbáld ki másik kábellel! Még mielőtt teljesen behalt volna a kártyám tv-outja én is találkoztam a fakate-fehér jelenséggel, amikor a haver gyári kábelét próbáltuk ki. Aztán ő is beszerzett a legközelebbi műszaki zaküzletben egy scart csatolót és egy új svideo kábelt, az megoldotta a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest