- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
redstar_
csendes tag
-
v-paci
aktív tag
Hmmm...
Nekem a régi konfigom ugyanilyen dolgokat csinált. Visszavittem... garival kicserélték a Vga-t... ugyanúgy megvolt a probléma... aztán kicserélték a RAM-okat és minden megoldódott. A szervizes csóka utóbb elnézést kért, mert, mint mondta nekik ezt tudniuk kellett volna, hogy bizonyos modulokkal nem megy megbízhatóan a deszka. Nem lehet az, hogy nálad is ez a gond? -
TB
tag
Ha más megoldás nincs,akkor kapcsold ki a BIOS-ban a gyorsírást,az AGP 3.0-t és rakd 4X-es AGP-re.Nekem is csak így volt jó,amikor állandóan lelőtte a monitort.És sebességre nem igazán vettem ésszre különbséget,szinte ugyanúgy megy 4X-es AGP-vel is.
Persze jobb lenne találni valami más megoldást is.Nekem kicserélték a karimat,mert még új volt.
Most vettem egy Inno 3D 6800-at,ezzel nincs ilyen gondom,de ezzel sem stimmel valami.A Fifa 2005 szaggat,amikor a 9600XT-vel simán ment.Meg az új medal of honor medium-ban 800x600-ban nem megy rendesen???Nem hinném
3Dmark-ban viszont hozza a pontszámot.Nem igazán értem.
Ha valaki Abitot vesz,mindenképpen 1.1-es revíziót vegyen,én ennyit tudok tanácsolni!
By -
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest