Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
redstar_
csendes tag
-
v-paci
aktív tag
Hmmm...
Nekem a régi konfigom ugyanilyen dolgokat csinált. Visszavittem... garival kicserélték a Vga-t... ugyanúgy megvolt a probléma... aztán kicserélték a RAM-okat és minden megoldódott. A szervizes csóka utóbb elnézést kért, mert, mint mondta nekik ezt tudniuk kellett volna, hogy bizonyos modulokkal nem megy megbízhatóan a deszka. Nem lehet az, hogy nálad is ez a gond?
-
TB
tag
Ha más megoldás nincs,akkor kapcsold ki a BIOS-ban a gyorsírást,az AGP 3.0-t és rakd 4X-es AGP-re.Nekem is csak így volt jó,amikor állandóan lelőtte a monitort.És sebességre nem igazán vettem ésszre különbséget,szinte ugyanúgy megy 4X-es AGP-vel is.
Persze jobb lenne találni valami más megoldást is.Nekem kicserélték a karimat,mert még új volt.
Most vettem egy Inno 3D 6800-at,ezzel nincs ilyen gondom,de ezzel sem stimmel valami.A Fifa 2005 szaggat,amikor a 9600XT-vel simán ment.Meg az új medal of honor medium-ban 800x600-ban nem megy rendesen???Nem hinném
3Dmark-ban viszont hozza a pontszámot.Nem igazán értem.
Ha valaki Abitot vesz,mindenképpen 1.1-es revíziót vegyen,én ennyit tudok tanácsolni!
By -
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tudtok ajánlani valami más alaplapot, ami ____garantáltan____ együttműködik az ATI-val??? Csak mert már lassan ott tartok, hogy vagy kettétöröm az alaplapot, vagy az eladó fejéhez vágom!! Ma eddig 8-szor fagyott le, és persze a legnagyobb meló közben...