- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
shad
csendes tag
Hát azt kell, hogy mondjam, hogy meggyógyult.
Már 4 napja nincs kikapcsolva a gépem, és egyszer sem fagyott.
Mégegyszer köszi a tökéletes megoldásért! Megspóroltál nekem jó sok macerát, pénzt, és alaplapcserét! Thx a lot!
-
shad
csendes tag
Köszi, tesztelem ezerrel! Eddig minden rendben! Egész délután nyúztam, de _még_ nem fagyott.
Gratula!
-
-
shad
csendes tag
Hali! Én is csatlakoznék hozzátok. Nekem is váratlan időközönként monitor kikapcs, és fagyi van a gépen.
A konfigom: KV8-Pro 3rd eye, AMD64 2800+, videókártya GeCube Radeon 9600 XT Extreme (ami fél évig ment hibátlanul az előző gépemben, úgyhogy azzal tuti nincs baj!). WinXP SP2 is fenn van.
Mindent frissítettem már. Drivereket, biost (legújabb bios van most is az alaplapra telepítve), próbáltam ATI több videókártya driverét, és gyártó (Gecube) ''házi'' driverét is, de semmi. Kipakoltam belőle mindent (csak videkártya és 1 vinyó maradt benne) + failsafe, és úgy is fagyi. Agyon teszteltem már mindent. A memória hibátlan, a proci is, önmagában minden, csak egyben nem megy.
Cyno, ha szépen megkérlek, elküldenéd mailban azokat a fotókat, amikről írtál? Nagyon érdekelne, mert már hónapok óta küzdök ezekkel a fagyásokkal, és nagyon idegesítő (főleg az adatvesztések miatt...)
A címem: shadowka@vipmail.hu
Előre is köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciókamerák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Macska topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest