Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
TB
tag
Ha más megoldás nincs,akkor kapcsold ki a BIOS-ban a gyorsírást,az AGP 3.0-t és rakd 4X-es AGP-re.Nekem is csak így volt jó,amikor állandóan lelőtte a monitort.És sebességre nem igazán vettem ésszre különbséget,szinte ugyanúgy megy 4X-es AGP-vel is.
Persze jobb lenne találni valami más megoldást is.Nekem kicserélték a karimat,mert még új volt.
Most vettem egy Inno 3D 6800-at,ezzel nincs ilyen gondom,de ezzel sem stimmel valami.A Fifa 2005 szaggat,amikor a 9600XT-vel simán ment.Meg az új medal of honor medium-ban 800x600-ban nem megy rendesen???Nem hinném
3Dmark-ban viszont hozza a pontszámot.Nem igazán értem.
Ha valaki Abitot vesz,mindenképpen 1.1-es revíziót vegyen,én ennyit tudok tanácsolni!
By
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek
- PlayStation 5
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPad topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ASRock X670E STEEL LEGEND Alaplap
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG MAXIMUS Z790 APEX, garanciális, hibátlan!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest