Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TB
tag
Ha más megoldás nincs,akkor kapcsold ki a BIOS-ban a gyorsírást,az AGP 3.0-t és rakd 4X-es AGP-re.Nekem is csak így volt jó,amikor állandóan lelőtte a monitort.És sebességre nem igazán vettem ésszre különbséget,szinte ugyanúgy megy 4X-es AGP-vel is.
Persze jobb lenne találni valami más megoldást is.Nekem kicserélték a karimat,mert még új volt.
Most vettem egy Inno 3D 6800-at,ezzel nincs ilyen gondom,de ezzel sem stimmel valami.A Fifa 2005 szaggat,amikor a 9600XT-vel simán ment.Meg az új medal of honor medium-ban 800x600-ban nem megy rendesen???Nem hinném
3Dmark-ban viszont hozza a pontszámot.Nem igazán értem.
Ha valaki Abitot vesz,mindenképpen 1.1-es revíziót vegyen,én ennyit tudok tanácsolni!
By
Új hozzászólás Aktív témák
- Temu
- Steam topic
- Gumi és felni topik
- Fejhallgatós találkozó
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Assetto Corsa Rally
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- További aktív témák...
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk, + sok más)
- Apple iPhone 17 Air / 256GB / Kártyafüggetlen / 3 év Euronics Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest