- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
netboy
senior tag
Hellósztok!
Van egy ilyen alaplapom (abit kd7-raid) és most egy AMD Athlon xp 1700+ (thebred B) van benne és gondoltam kicsit fejlesztem és veszek bele egy procit ami maximum be bír fogadni, készítettem is két képet:
Nos az első képen ugy látszik 2800+ ig lehet beletenni procit de az nem derűl ki, hogy semptront bevesz e. (amúgy melyik a jobb a sempron vagy a sima?)
A kettes képen viszont az látszik, hogy 250MHz-et bír az fsb és a max szorzó 22,5 azaz 5625 MHz Ebből arra lehet következtetni hogy akkor minden socket A foglalatú processzort bele lehet tenni???
Az lenne még a kérdésem, hogy a Ratio, Enhance for benchmark, cpu fast command decode paraméterek mire valók?
Anno volt egy bolt a környékemen ahhol válalták abit, asus alaplapok javítását de nem ők javították hanem pestre vitték. Nem tudja valaki a cég nevét?
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendszergazda topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPad topik
- Autós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest