- Mobil flották
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #4237 üzenetére
hogy volt-e zöld karika, arra már nem emlékszem. azt hiszem download manager-el jött. lényeg hogy pörögjenek a százalékok. net-ed sebességétől függ hogy mikor ér le. particiot nem ismert fel, vagy konkrétan meghajtot? én mondjuk ugy csináltam hogy telepits alatt csak a SATA1-re kötött, azaz a rendszer vinyo volt bekötve. utána meg jöttek a többiek, igy nem keverte össze a meghatjo betünév kiosztásnál a dolgokat. ha megvagy a telepitéssel, egyből adj neki egy nforce-drivert, utána meg csak felisemr már azt a frányaságot
igen arra gondoltam h van-e venti a karin! ha 3GHz környékén megy a core2, akkor a mai leggyorsabb kártyákat is kihajtja, szoval tuti nem kevés egy 9600GT-nem sem -
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #4235 üzenetére
Hello!
Microsoft honlapjáról szedtem, ingyenes 2010 márciusáig! kulcsot is ott tudsz igényelni hozzá. ergo teljesen legális
nekem nem volt semmi vinyo felismertetési problémám. nálad mi volt a gebasz?
Bios-ban mennyit mutat? pc helalth status/system temp. abit guru tud monitorozni, más nem ugrik be hirtelen. nekem 28-32 fok általában, legnagyobb melegben picit több. mennyi feszt kap az északi hid? a vid.kari dolgot hogy érted? mármint hogy az melegszik tul? miféle kari? passziv?
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #4232 üzenetére
Hello!
tyűű érdeksen hangzik...monitorozd a hőfokokat, elsősorban a system-ét azaz az NB-jét. menniy feszt kap amugy NB? szabaditsd meg a gépet a portól is
Amúgy berendezkedtem 64bites Win 7 RC-re. eddig marhajoooo. alapbo la lapot is felismeri, de van hozzá már hivatalos driver. gyorsabb mint a vista, kevesebbet is foglal joval. nekem nagyon tetszik! csak ajánlani tudom
(#4233) Gucunja: kalappal hogy tudj szerezni valahonnan!
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #4211 üzenetére
Köszi mindenkinek. Talán készül még pár új videó a héten. Tegnap csak egy S8-as próbálkozott be az Üllőin, de nem sokra jutott
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #4174 üzenetére
az RC jogtiszta jövő tavasz-nyár környékéig. majd ha összebarul a vistám vagy ha kijön végre a magyar nyelvi csomag akkor fogom kipróbálni. remélem win7 alatt is hasit majd a kis fatal1ty
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #4172 üzenetére
milyen volt a file rendszer azon a HDD-n? ha FAT akkor azért nem látta a win7. igy helyből ennyire futotta most.
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #4167 üzenetére
Én úgy hallottam, hogy mindent felismer a win7, XP-s, vistás driver, mindegy neki. Ha meg mégsem akkor leszedi a netről magától.
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #4143 üzenetére
Hajnalban szerver frissítés van a "gépház"-ban és ezért nem megy a PH.
Szóval ne csodálkozz -
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #4130 üzenetére
Ok-ok...E8400-es tökéletes ebbe a deszkába
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #4117 üzenetére
csak legujabb E8*00-as E0 steppinges prociknál lenne értelme váltani. (beleértve quadokat is, elvileg) én tuti nem teszem fel, tökéletesen működik így minden ahogy van. NB-t is nyugodtan hajthatod 1.35-ön. VTT-t meg 1.28-ra állítottam ha jol emlékszem, nálam így atom stabil
(#4115) chap-man: sztem nem fogod megbánni. abban a felbontásban nyugodtan mehetnek majd a szűrők is meglátod
ennek nagyon dícsérik a gyári hűtőjét (több gyártó is használja nv karikon is).
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #4097 üzenetére
nem ugyan az a két kártya...
A 8800GT (G92) és a 8800GTS (G80) teljesen más alapokra épült.
A 8800GT kb. 30%-al erősebb a régi GTS-nél.
hhoz képest, hogy nekem már másfél éve megvan eza kártyám, egy rossz szavam sem lehet rá. ai napig mindent fullban visz. Igaz csak 1280X1024-et támogat a monitorom, de nekem ez is tökéletes. Így legalább mindent maxra tudok rakni.Egy kis + fesztől semmi baja nem lesz a procidnak, főleg ha már ekkora bazi nagy hűtésed van
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #4097 üzenetére
88GT jobb mint 96GT, de régi 88GTS már nem.
Grunge: Még nem is hallottam erről a fekete képernyős hülyeségről. Nálam még semminél nem jelentkezett. Lehet csak a frissebb gyártású 96GT-nél fordul elő.
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #4085 üzenetére
50 ccm-es Puch-nál erősebb motort még nem vezettem
bőven széélvész lesz ebből a 600-as is! szine milyen lesz? ez a piros?
(#4086) buherka: fene a pofájukat! 2és fél hónap...remélhetőleg hamarosan megoldodik ez a gondod, kár azért a jó kis notiért.
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #4079 üzenetére
Akkor ott nem stabil a renszer, ha kifagy az orthos alatt....sajnos.
Minimális fesz emelés megoldhatja a problémát.
A kurzor meg azért akadozik, mert mind a két mag 100%-os terhelés alatt van és az egeret is alig képes vezérelni a renszer. De ez így normális.Amúgy szép kis moci. Azt látom, hogy 4 hengeres. Mekkora moci van ebben?
Ez egy Street Figheter...ugye? -
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #4079 üzenetére
ejha, szép darab!
a fagyásnak biztos nem a tulmelegedés az oka. lehet egy pici fesz-emelés segit. ird majd be a pontos beállitásokat! -
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #4065 üzenetére
bizony jo az! amugy egyik játék sem tudja megizzasztani (még) annyira, mint egy orthos vagy prime 95. sztem azoknál sem fog tulmelegedni ekkora hűtövel
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #4065 üzenetére
Ezzel teszteld
Minnyá nem 39 fokos lesz
A Test-nél legyen ez...Blend stress CPU and Ram
A Prirority-nél meg ...9-es ...esteleg 10-es is lehetAztán Start..
Közben figyeld a hőmérsékletet.
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #4063 üzenetére
jogos meglátás
idle = alap állapot, load = pl orthos alatt
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #4044 üzenetére
Jól néz ki
...majdnem lekoccolja a plexit, olyan magas a kicsike
A 37-39 fok az idle vagy load?
(#4048) grunge...amikor megvettük az Mx2-es pasztát én átkentem mindent, amit lehetett...azóta nem nyúltam hozzá
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #4039 üzenetére
Szép kis hűtés
...és biztos jó lesz a deszkához, mert nem olyan széles, így nem koccolja le az északi híd hűtését....mert azzal nekem is meggyűlt a bajom.
Most milyen hűtés van a procin?
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #4036 üzenetére
Úgy látom, hogy még páran kitartunk a deszkánk mellett
...jó is az.
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #4028 üzenetére
Ennyi
dont worry be happy !!!
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #4025 üzenetére
tessék megynugodni
csak azt jelzi, hogy áram alatt van a cucc. teljesen normális jelenség! a régi már 7 éves Abit lapomon is van ilyen led!
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #4025 üzenetére
Működik a gép? Szerintem igen, az ég adta világon semmi baja nincsen. Az a led azért világít, mert áram alatt van a gép.
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #4015 üzenetére
haverom HP laptopján meg a hangkeltőt kell néha ujratelepíteni
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #4015 üzenetére
Ha nekem a router hülyül meg, általában félévente egyszer, kikapcs, reset, bekapcs és tökéletesen működik. Pedig csak egy D-Link wifi router. Nagyon megvagyok elégedve vele.
Javul már a helyzet Főnök? Ha publikus, ha nem akkor majd msn-en.
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #4009 üzenetére
Csak annyi, hogy szakadozik a kapcsolat, míg másik gépen hibátlanul működik. De mindig a windows miatt van, valamit elállít vagy valami cache szerűség megtelik amit nem tudok törölni. Ha újra rakom akkor hibátlanul működik.
Win7 úgy tudom felismeri az Xp-s és Vistás drivereket is.
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #4003 üzenetére
Akár már most aktuális.
Felvettelek
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #4001 üzenetére
Rendben, valahogyan biztos összehozzuk. De a részletek majd privátban beszéljük meg vagy msn-en, gyorsabb is meg az már nem publikus
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #3999 üzenetére
A 8800GT még mindig megvan. Egyáltalán nem maradtál le róla
E8xxx-et meg nézed neked. Új vagy használt?
Kell-e valami a nagy vízen túlról, nem is tudom. Hirtelen nem jut eszembe semmi. A leginkább pénzre van szükségem.
Azon meg ne törd magad, hogy nem tudtál segíteni a gumival kapcsolatban. Sikerült megoldani és van már autós cégnél kapcsolatunk is Amerikában, így bármit be tudunk már hozatni. A motorok is így jöttek. -
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #3986 üzenetére
8800 25k-ért +4k Artic Accelero S1, de a postát te állod
Bárcsak raklapon állna a pénz, már rég épülne a következő...
Neked milyen ötleted volna, ha nem ez? Igaz keveseknek jut eszébe a 350z motor. A nagy vízen túlról jött occsóé
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #3970 üzenetére
A turbó működni is fog, nem csak dísznek van ott
Hátul van a légszűrő és a Wastegate szelep ami piros.
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #3948 üzenetére
hmm ddr2 miatt erősen felejtős...hiába a nagy memó méret, inkább legyen kevesebb, de gyorsabb. legalább (g)ddr3
(#3944) Maxxter: tied is csinos
-
chap-man
tag
válasz
stephenpoe #3929 üzenetére
Hi
azon a falon is lex de a ventirácsok is olyanok lexnek -
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #3933 üzenetére
Ne kíméld a gyereket, fiatal fejlődő szervezet, bírja a strapát. Egy kis extra mozgás nem árt.
Amíg lesz ez a fórum addig tartjuk a kapcsolatot szerintem. Ha nem is lesz már ilyen lapunk akkor is.
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #3913 üzenetére
Jaj ne legyél már ilyen szerény
...azért már te is vágod itt némileg a dolgokat.
Amúgy meg neked is szép stabilra összehoztuk a gépedet, szóval ennél több már neked sem kell.Emlékszem egyszer kérdezted, hogy előlapra ki akartad vezetni a hangot, az alaplapról...azzal a dologgal mi lett?...Sikerült?
(#3914) stephenpoe ...ha majd itthon jársz, akkor összehozhatunk valami találkozót...de ez még a jövő zenéje.
Már sikerült egy-két ilyen PH talit szerveznem...hát vért izzadtam, mire összejött -
chap-man
tag
válasz
stephenpoe #3923 üzenetére
Hát volt vele munka rendesen
amikor megvettem a lapot apám kérdezte h ez miért Fatal1ty?nem jutott semmi az eszembe mondtam azért mert faházba lex benne azóta FAtal1ty
csiszolás és a lakk még terveim között van de amíg nincs kéxen a lézer gravírozás addig rá ér
mondtam apámnak ő mindig leb@sz h miért nincs össez rakva a gép amikor van oldala is minden kábel kilóg
ha rajta látja az oldalát akkor fog ugy össze állni ahogy szertnémés azóta is lóg a bele
#3926) grunge szép kis házikó 1-2 piros venti meg neon feldobná
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #3925 üzenetére
mondjuk a memória és a vga már uj benne, hétvégén h hazaérek kattintok egyet a mostani felállásrol
link
-
chap-man
tag
válasz
stephenpoe #3919 üzenetére
hi all
thx mindenkinek a segítséget lehet meg próbálkozom egy vistával de nem annyira létt szükségStephenpoe Édesapámtol csak ragadt rám valami
meg jol jött egy pár hónap gyakorlat
már változott a rendszer csinálok majd egy pár friss képet -
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #3908 üzenetére
Én nem járok sűrűn gokartozni...már rég voltam. Szóval engem mindenki lenyomna, mint a bélyeget
(#3909) Maxxter ...oda kell figyelni, mert hamar rákoppintanak a modik a körmünkre
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #3908 üzenetére
Biztos, hogy ki leszel zárva. Már megyek is szólni, hogy csak OFF-olsz, de akkor már magamat is kizáratom
És mikor lesz az az egyszer otthon? Meg mi közel nem haladók vagyunk, én biztos. Annyira amatőr vagyok, hogy még amatőr bajnokságban sem indultam.
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #3902 üzenetére
Szia!
Itthon nincsen csak benzines gokart. El sem tudnék képzelni elektromosat. A hang a lényege a motorsportnak.Viszont kívánok én is minden jót a nagy vízen túlra.
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #3770 üzenetére
tegnap estig én sem tudtam b iztosra
jóó ez a kis Fatal1ty!
(#3771) afro9: bizony atom kemény ez a hűtés! és az sem gyenge hogy 1.8V kell csak neki. pár óra használat után kinyomtam és hozzáértem a bordához, alig lehetet érezni vmi meleget. elözö kit azért rendesen befűtött ha arrol volt szo.
valahogy bemegy az neked is, tuti! max áttérsz a módszeremre -
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #3744 üzenetére
öszintén szolva fogalmam sincs mi itt a baj. a szokásos procedurát követően egész este stabilan megy a gép mindkét memoval...mihelyt alkalmam nyilik rá, kiprobálom ramokat másik gépben.
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #3742 üzenetére
igen, akkor minden esetben elindul
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #3738 üzenetére
miután kis lakkbenzinnel lepucoltam a ram csatlakozoját, simán megy a cumo, memtest sem talált hibát (kettő is futott belöle). kiváncsi leszek holnap reggel, hogy mi lesz a szitu, csak kikapcsolom a gépet
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #3735 üzenetére
azért szopás...a gariztatás marhára sok idö lesz az tuti. addig meg azért kéne használni a gépet...lehet elkezdek uj memo után nézni, majd ha ezt kicserélik, eladom...basszus, nem hiányzott most ez nekem
vga-t szerettem volna cserélni, erre...fákk
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #3733 üzenetére
elfáradt
kicsivel több mint egy éve nyuzom csak pedig..bezzeg a régi masina...6és fél éve megy mint az állat. ezekkel az uj cuccokkal meg csak a baj van...holnap átviszem spanomhoz a ramokat, hogy teljsesen megbizonyosodjam...
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #3731 üzenetére
elszállt neked is a memo? megerősíti gynúm az, hogy minden próba után higed marad a szerintem rosz darab bordája...amugy hihetetlen hogy éjszaka menyi minden megváltozhat...pl használat nélkül üzemképtelenné válik a gép
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #3726 üzenetére
Én játszottam vele, de már nem emlékszem, hogy volt. A menüben alul leírja, melyik gombot mikor nyomj meg és akkor sikerülni. Én controlpaddal ki nem próbálnám, kormánnyal csak-csak.
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #3704 üzenetére
Azért ezt nem kéne
BUÉK BUÉK BUÉK
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #3702 üzenetére
Nincsmit Főnök. Remélem okosabb lettél tőle
Ha nem akkor bemásolom újra, mert újat már nem tok mondani
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #3700 üzenetére
Afro9-nek is szól:
Buhi és én is E8x00 procit használunk. A lap tökéletesen kezeli, de csak az 1.6-os biosszal. Arra a kérdésre, hogy lehet-e annyira tuningolni, mint az E4x00 procit, ott a válasz pár hozzászólással feljebb, egy szép képben kell keresni a választ.
Megéri-e váltani? Ez egy jó kérdés, én megmondom őszintén, hogy ezt nem tudom. Itt már nem számít annyira minden 100Mhz, mint régen. Ha nem húztátok volna fel mindketten 3Ghz-re, akkor biztos érezni lehetne gyorsulást. A több cache viszont előny.
E8400 vagy E8500:
Mivel árban nincsen nagy különbség, ezért az ész azt súgja, hogy a nagyobbat, de az E8500-nek a 9.5x-ös szorzóját nem biztos, hogy szeretni fogja a lap. Nekem annó az E7200-vel volt ez, alapon szépen működött, de ha már húztam, csak 9x-es szorzóval volt stabil. Ha már visszaveszed 9x-re a szorzót akkor ugyanaz, mint az E8400.
Ha el kell adni, talán könnyebb lesz az E8500-öt, de fene se tudja.Döntsétek el, hogy megéri-e azt a 3000Ft-ot.
Kérdezni meg nem szégyen, mi is így kezdtük. Inkább kérdezz, de ne csinálj hülyeséget.
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #3660 üzenetére
Mivel Logitech-et szeretnél, ezért bármennyire is hihetetlen, de Logitech G25 a becses neve
El kell hogy szomorítsalak, mert csak 900 fokot fordul és még kuplung pedál is van. -
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #3652 üzenetére
Ahogy Maxxter kolléga mondja a g25 szuper, komoly dolog! nekem volt szerencsém a MOMO szériához, arrol is csak jot tudok mondani.
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #3652 üzenetére
Nekem G25 van és csak jót tudok mondani róla. Nem tudom mennyire keresel profi kormányt, de ennél jobb nincsen.
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #3605 üzenetére
hehe...azért te is megszenvedtél vele
De most már neked is hasít a deszka.
Azért jó ilyent is olvasni, hogy meg vagy a lappal elégedve.Erre én is emlékszem, hogy valami képeket csináltam neked...de mikor volt az?
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #3538 üzenetére
Akkor már Téged is megfertőztek.
Mióta megvan az E8400 szinte mindig alapon ketyeg a gépem, mert normál használatban nem látom értelmét, hogy húzva legyen. Mikor több óra HD videót konvertálok ott már előjön a +800Mhz-1000Mhz előnye, különben nem.
A 9600GT nekem is tetszik, megérte megvenni, de ahogy olvasom neked is. Főleg 80 dodóértAnnyiért még én is vennék mégegyet.
A sárkány kapott új papucsot, nagy nehezen a nagy vizen túlról, igaz a szállítás annyi lett mint kint a gumi ára
de egy a jó, már van egy kinti kapcsolat aki a szivet is intézte és így olcsóbban tudunk majd behozatni autós cuccot.
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #3546 üzenetére
dehogy vitázunk, nem kell aggodni
abbol már mindenki kinött itt hogy dobálózzunk
szeretnék uj vga-t venni de oda jutottam hogy inkább lecserélem a hangfalaimat, és késöbbre halasztom a kérdést
nem találtam szimpi kártyát annyiért, amennyit szánnék rá...se nv se ati kinálatábol
olyasvalami kéne ami birja az 1680*1050-et és nem kerül 30-35k+-ba, de idötállo...
buhi Te milyen felbontásban nyomod általában? nézegettem olcso használt gainward 88gt gs-ket is, havernak oylan van, durva darab -
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #3540 üzenetére
nem tudták mi a baj
jo kártya az a 4760, forumosok nagyon meg vannak vele elégedve! játéka válogatja hogy ez vagy a 96gt a gyorsabb...mivel a 96gt 80ba került ha jol emlékszem, ez a szézextrázott meg 140, igy jol tetted ha 96gt-t vetted meg
buherka: akkor valoszinüleg én vagyok az egyetlen akinek soha semmilyen driver problémája nem volt
a gta4 példájábol azét nem vonnám le azt a következtetést hogy az ati nem tud drivert irni, ez egy konzol átirat és erösen optimalizálatlan. teszem azt giga ram alatt csomo grafikai hiba fordul elö stb stb....gözerövel dolgoznak is a patch-en hogy javitsanak a gámán. forumozásbol kiindulva meg azt tudom elmondani h csomo embernek azért hal be a driver, mert sok a user error
tavaly még én is fostam h szopok-e majd, de tényleg semmi. amit el akartam inditani az elindult, stabil, dvd, hd-filmezni tökéletes! egy év után kellemeset csalodtam
amugy at eléggé gáz h semmi leirás h miben kéne ennek a bios-nak másnak lennie...azoknak kéne alkotni, aki ka 14mod-ot csinálták
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #3540 üzenetére
Az a gond az ATi-val, hogy soha nem
tudott normális Drivereket kreálni és ezért is van velük állandó szopás. A játékok meg nem is támogatják.
pl. a GTA4 el sem indul valamikor ATI kártyával
Ezért is álltam át az Nvidia kártyákra.
Mos is 2 gépet raktam össze és mid a kettőbe NV kártya került...a tulajdonosuk meg is van elégedve. Minden fluttul és patentül működik
Rohadtul nem fogok +10-15%-ért stabilitást kockáztatni, mert az ATI egy bizonyos árban olcsóbb és nagyobb a teljesítménye. -
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #3538 üzenetére
Hali! 7450? az még a távoli jövö lesz egyszer
azért ment el a hang, mert ezek a radeonok fel vannak szerelve egy audio chippel is, aminek célja hogy a HDMI csatlakozon keresztül a plazma tv-nek hangot is küldje egyböl digitálisan, 5.1-ben a képpel legyütt. a vezérlöpultban egyszerüen visza kell állitani a hangkártyát az elsödleges hangkeltönek. mikor megvettem a 2600xt-t nálam is ez volt a probléma
Gabisan: Kolléga én nem probálkozom másik bisokkal, nekem teljesen stabil ez a gyári16, tuning is csak 3GHz, semmi feszelés, csak NB-nek 2 egység, azt' jóvan
beton stabil igy a kicsike, nem kisérletezek...meg látom buherka kolléga le is tesztelte
Maxxter: jol van dolgozzatok csak a verdán! aztán ha elkészül a technika, várjuk a további gyalázós videokat
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #3533 üzenetére
Hát ja...ez a Bios semmi újat nem mutatott
. Végül is stabil a deszka és nekem ez a lényeg. Procit már nem hiszem, hogy fogok cserélni.
Mivel már itt van az új Core i7 Nahlem. Nem igazán fog már az Intel Core2-be invesztálni.Prociról még semmi hír...már megint nem veszi fel a srác a telefont.
Azóta hajítottam egy 7200-es 16Mb-os Samsung vinyót a notiba...rettenet mód megtáltosodott tőle. A notiknak ez a leggyengébb pontjuk...a merevlemez, mivel mindegyikbe csak 5400-est raknak és az rohadt lassú. Átlagban 40Mb-ot olvas másodpercenként. -
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #3516 üzenetére
Csak a kollega tuningolta a gépét, míg Te nem ha jól emlékszem. Tuningnál sok minden felborul.
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #3509 üzenetére
Cső tesó...én szívesen kipróbálnám, csak kicsit parázok
Lehet, hogy ma beflesselem(#3510) Maxxter...Rohadt jól néz ki ez a Lada, meg a színe is eszméletlen szép
Szokott lenni PH tali péntek esténként a Lurdy háznál (ma is hajnal 3-kor jöttem haza)...vagyis a mélygarázsban. Sok autó és sok haver. Egyszer bekukkanhatnál, ha kész lesz a lovad
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #3470 üzenetére
ok-ok...megnézem a prividet is...és kitalálunk valamit
(#3471) chap-man...ha van kérdés nyugodtan tedd fel
, amúgy nekem a mikulás már nem sokat jelent, kissé kinőttem már belőle
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #3468 üzenetére
Cső tesó
Lényeg, hogy az elsődleges(first) bootolást HDD 0-ra állítsad a bios-ban és a vinyót Sata1-re dugjad a 4 csatlakozó közül, így elvileg nem szabad hogy gond legyen.
Ha HDD 0 van, akkor az összes lehetséges merevlemezről megpróbál bootolni -
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #3420 üzenetére
Ment válsz is
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #3415 üzenetére
Ma este bele is vetem magam a keresgélésbe
(#3416) Gismo ...hát igen ezek az C2D Intelek, nagyon jól sikerültek. Remélem sokáig elleszek ezzel a 8200-es procival. Nem igazán szándékozom lecserélni
Nekem 12100 pötty a 2006-os Mark az adatlapomon lévő konfiggal. Proci 3.2Ghz(8X400), a VGA alapon. -
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #3392 üzenetére
Na...örülök neki. Lényeg hogy a deszka hasít
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #3389 üzenetére
Na... ezt sajnos nem vágom.
Amúgy nincs tele a szervered?...lehet, hogy ezt-azt törölni kéne már, mivel képtelen több levelet fogadni
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #3386 üzenetére
na azé...
A padló... az a csillagos ég
...ki tudja, hogy mit bír a procid. De ezt inkább bízzuk profikra
Nem tudom, hogy jött ki neked 9X300(1200:4)-ra 3330Mhz???.
Valami ott nem okés...szerintem 11-esen hagytad a szorzót, mert így már valóban kijön az eredmény.
lényeg hogy az Orthos-al, néha teszteld a stabilitást.
Most léptem tesó, mert dolog van....holnap folytatjuk
Addig nehogy elfüstöld a procit, mert a végén én leszek a hibás -
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #3384 üzenetére
öööö...200? melyik?
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #3381 üzenetére
Hát igen elő fog még egy párszor fordulni, ha tuningra adod a fejed
1600-as FSB-t csak 1.4V-on fog a proci leadni, de ezt ne erőltesd
, mert gondolom semmi tuning hűtés nincs a procidon.
Maradj az Auto fesz-nél....amit abból ki tudsz hozni, az is bőven elég neked.
2.7Ghz szerintem elég neked. 9-es szorzó, és 1200-as FSB és 1.35V-os északi híd
Előbb elszámoltamFSB..Front Side Bus
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #3378 üzenetére
Stabilitást az Orthos nevű programmal tesztelhetsz...ez 100%-on hajtja a ramot meg a procit is.
Ha elkezd villogni a program és sípolni az alaplap, akkor nem stabil a rendszer...rosszabb esetben újra s indul a gép
Csak a CPU Feature kell nekünk, a többivel ne foglalkozzA felső határig szerintem csak akkor menj, ha fel vagy arra készülve, hogy nem fog elindulni a deszka, mert akkor jön a bios reset
Minél magasabb FSB-t adsz a lapnak, annál kissebb szorzóval kell operálnod (CPU Multipler)
Mondjuk én javaslok egy 7X-es szorzót és egy 1200-as FSB-t és egy 1.35V-os Északi hidat.
Az északi hídat legalul tudod állítani...NB Voltage. 2. kép. Ha jól tudom 1.58V amit adhatsz neki max. De neked elég kell, hogy legyen az 1.35V is
Ez egy jó stabil beállítás szerintem.(#3379) stephenpoe ...sokunk azért tuningol, hogy minél gyorsabb legyen a gépe, sokan meg azért hogy 100%-ban kihajtsa a VGA-t a proci(ez vagyok én), valaki meg csak úgy kergeti a MHz-eket, hogy meg tudja mutatni mennyire tökös fickó
Mondjuk arra, hogy a PH-ra írogassunk, arra nem kell tuning
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #3374 üzenetére
A bios-t itt tudod kilőni, ha totál nem indul a deszka.
Áramtalanítod a gépet és átteszed a jumper tüskét pár másodpercre...
ebből: (O O) O az állásból ebbe: O (O O), aztán visszarakod az eredeti állapotba...lényeg, hogy így kitörlöd a bios-t teljesen.
Sajnos be kell ismét állítani elölről, még az időt is...ez van. a tuning ezzel jár(#3376) stephenpoe...nagy átlagban a 65 nm-es procik, kis eltéréssel azonos feszültségen dolgoznak, ha viszont a CPU Voltage, Auto-ra van rakva, akkor nem lehet gond
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #3372 üzenetére
Még annyit elfelejtettem mondani, hogy van egy CPU features nevű beállítás a bios-ban, amikor belépsz, akkor ez a kép fogad. Mindent állíts Disabled-re.
Talán a Thermal Control az maradhat Enabled.
Ha bekapcsolva marad a EIST és a C1E Function, az jól bekavarhat a tuningba...szóval ezek mindenképp legyenek Disabled-en és F10 Enter-el mentsd el.Jó vásárlást
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #3370 üzenetére
Igen... a T9300-as az nagyságrendekkel jobb, mint a T8-as....és már 2.5 Ghz-en ketyeg alapból. Ez a legnagyobb proci amit a notimba bele lehet rakni
Remélem meglesz, mert annak nagyon örülnék
Amúgy meg miért is neheztelnék rád?...ez csak vicc volt remélemMivel E4500-as van a gépedben és mellette ott van a legjobb modBios
...ezért a tuning is adott és nem is kicsit.
Ez a proci ami neked van alapfeszen simán kell, hogy vigye a 3Ghz-et. nekem is E4400-es procim volt és 3Ghz-en használtam ebben a lapban, minden gond nélkül.
Az E4500-ös 11X200-as szorzóval van ellátva, ez azt jelenti, hogy neked a Bios-ban 800-as FSB-n megy alapon.
Nekem ment az E4400-es 3200mhz-et is 8X400-on....tehát ezt 1600-as FSB-vel értem el, ami 100%-os tunig az 800-as FSB-re nézve.
Itt van egy részletes ismertető a SoftMenu Setup beállításokról.
Először átállítod Unlinked-re a CPU Operating Speed-et, mert akkor lesznek elérhetők a tuning opciók.
Az FSB (QDR) 2. kép, az ami minket érdekel...neked ott 800 lesz. Ezt szépen átírod mondjuk 1000-re és F10 Enter...tehát ezt elmented a Bios-ba, ez után újraindul a rendszer és ha minden jól megy bootol a gép és már 2440 Mhz-es lesz a procid.
Ha viszont fekete képernyő fogad, akkor ki kell lőnöd a biost, mert akkor nem sikerült a tuning.Ezt egyenlőre próbáld ki aztán folytatjuk
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #3360 üzenetére
Szia tesó
Most kicsit jegelem a proci bizniszt, mert valószínűleg lesz itthon egy T9300-as
, van egy ismerősöm, aki kéz alól szerzi...csak kicsit még várnom kell a soromra
Azért kösz hogy segítesz ebben
-
-royalflush-
tag
válasz
stephenpoe #3254 üzenetére
amugy köszi neked is hogy válasszoltál !!!
rendes tőled
üdv jo éjt
-
-royalflush-
tag
válasz
stephenpoe #3254 üzenetére
helo!
csak ide-s vinyo van,a másik lehuzva -..........
de mint látom Grunge kolega le is irta a választ...... -
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #3246 üzenetére
ja...néztem a mocskot. Szépen felment az ára.
Közben nézelődöm...azért kösz, hogy rámszóltál
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #3238 üzenetére
Igen azt hallottam, hogy itt licitálnak is...és az utolsó pár percben nyomják fel az árat, mert mindenki akkor próbál licitálni
Figyi...folytassuk ezt a dolgot privátban...ne szemeteljük tele a topikot, mert ez ugye nem ide tartozik -
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #3235 üzenetére
Nekem ebben segíts...T8100->ezt a procit szeretném a notimba megrendelni. Nem tudom hogy megy ez
Itthon nálunk 30-40K-ban adják ezt a jóságot.
Itt meg 15K-ban jön ki, mivel $79.95.
Kis segítség kellene -
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #3233 üzenetére
Rettenet egy gépigényes játék...nekem a 8800GT-vel szépen fut.
A e-bay-en újonnan árulják a lapot?
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #3229 üzenetére
Pontosan...valahogy én sem látok semmi fejlődést az új cuccoknál.
Jó eltalálták ezt a DDR2-es konfigot...senki sem akar átállni DDR3-ra sem, meg az új lapokat sem veszik.
Ha valaki játszani akar, akkor úgyis a VGA-n áll vagy bukik a dologMost nekem ez a németországi "ágyugolyó-futam" néha be fog kavarni, de azért olvasgatom a fórumot, ahogy időm engedi.
Most nyomom a Crysis új részét...nagyon finom grafikája van. Minden csutkára van állítva és egyáltalán nem szaggat be
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #3226 üzenetére
helyes!
nézz is be, bár msotanság punnyadás van ahogy elnézem...
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #3219 üzenetére
bármyelyik karit is fogod venni, jol fogsz járni
én nem tudom mikor fogok vga-t beujitani, jelenleg viszi a pénzt rendesen az egyetemi élet
egészen a kiindulásig visszamentél?még emlékszem mikor érdeklödtem a lap iránt, senki sem irt vagy 2-3 hétig, azt gondoltam kipusztult a topic...erre tessék, itt vagyunk és virulunk!!! fatal1ty rulez!
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #3217 üzenetére
szóval uj karid lesz? és mi a kiszemelt áldozat?
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #3214 üzenetére
Az Intel oldalán biztos találsz hozzá drivert, a noti X3100-as Intel VGA-hoz is onnét szedtem le.
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #3214 üzenetére
hát nekem sem mond semmit, nem vagyok otthon integrált vga-k terén
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #3212 üzenetére
akkor megoldodott a problem
melyik need for speed-et? a leguccso nekem is épphogy élvezhető volt max-on evvel a konfiggal, szoval nem csodálkoznék ha a régi kis x800 kevés már hozzá. miylen alaplaprol van szo? nem tom enyivel erösebb lenne az integrált???
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #3208 üzenetére
csak windows alatt nem ad képet? mikor bootl a gép, akor esetleg van valami? szoval AGP-s darabról van szó. az alaplaphoz a legfrissebb driver van feltéve? nézz utána milyen chipset van rajta és frissits drivert ha kell! amugy milyen monitor van rajta? ahhoz is nézz valami drivert, lehet a frissités van rosszul beállitva. vagy frobáld meg csükkentett módban elinditani a gépet!
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #3205 üzenetére
Hello!
30 dolcsi nem rosz érte ja
erröl a frissitéskezelö scannerről nem tudok, nyugi nem kell uj driverért fizetni
ha xp-t használsz akkor innen szedd le. az option 1.-ben lévő catalsyt softvare suite kell. ha nincs .NET 2.0 keretrendszer a gépen akkor nem fog feltelepülni, erre figyelj! (ebben az esetben probálkozz az option 2-ben található prosztó driverrel. evvel is müködni fog a kártya, de számos beállitási lehetöség kimkarad mivel nem lesz fennt a catalyst control center.) lehet kicsit bonyolultnak hangzik igy elsöre, legalábbis számomra az volt mikor megvettem elsö ATI karimat
Nyugodtan irj ide amit csak akarsz, itt nálunk az off szinte kötelező -
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #3199 üzenetére
hali! ez érdekes jelenség, iylennel még nem találkoztam. amugy ne a gyári drivert használd, erösen ajánlott a legfrissebbet feltelepiteni. a game.amd.com oldalán megtalálod ezt. a meghajto mellett telepitve kell hogy leygen a .NET keretrendszer minimum 2.0ás verzioja, különben nem fog települn ia catalyst control center. meg mint ahogy buherka kolléga mondja, prószáld meg másik monitoron is!
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #3199 üzenetére
Cső tesó
Milyen monitoron próbáltad?...Kábel nincs megtörve? -
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #3070 üzenetére
Figyu tesó...nem baj, ha holnap csinálom, meg a fotókat, mert hétfőn egész nap otthon leszek.
Ma melózom és tegnap este is későn értem haza...hulla voltam.
De holnap mindenképp, megcsinálom neked az útmutatót -
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #3062 üzenetére
én sohasem használtam az alaplapi cuccot, elöre láthatolag nem is lesz rá szükségem
buherka fotoival biztos többre mész majd
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #3064 üzenetére
Most melóban, vagyok és csak a laptop van nálam, de este megnézem neked, hogy a lapon hogy van a kiosztás.
Nekem amúgy faszán működött a dolog.
Mondjuk most már nem alaplapi hangkarit használok, hanem SB. X-FI-t és azon is van előlapi kivezetés a mikrofonnak is meg a hangszórónak is.
Szerintem nem fogom tudni elmagyarázni, tehát ismét előkerül a digit fényképező...úgy biztos könnyebb lesz -
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #3060 üzenetére
Most végül is mit akarsz bekötni?
A hangot akarod kivezetni az előlapra?
Nem mindegy hogy milyen csatit hová dugsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- iPad topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged