- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stephenpoe
tag
baj van skacok....ez az új kártya...hm...valami nem kóser....akad vele a játék....olyan szinten,hogy befagyasztja a gépem...
Minden fel van telepítve...monitorozók is vannak...figyelem is,semmi furcsát nem vettem észre....ezelőtt 9800gt-m volt,musashi hűtővel,azzal nem volt ilyen gond...létezik,hogy ez xarabb?Mit tegyek?Visszacseréljem?
-
stephenpoe
tag
Hali Mester
Ja..javítgatok,pár éveTi sokat segítettetek...
Én már beújítottamerreén is az 5xxxseriában gondolkoztam,de erre rábeszéltek..jobb eredményeket mutatott,olcsóbb volt,és kicsit félek is a "másik"cégtőlDe nagyon meg vagyok elégedve
Imádom!!
Nekem is a Fatality marad,már gondolkoztam, újításban,de nem sok értelmét látom.Rakok I seriát,és nem találom annyival jobbnak,amennyibe kerül.Talán egyszer...de a Kicsike olyan szépen muzsikál,teszi,amit kérek,hogy sztem nem válok meg Tőle soha
...hm...a helyzet változatlan,semmi érdekeset sem tudok írni,de ha kíváncsi vagy valamire,tedd fel a kérdést,válaszolokVigyázzatok Magatokra
-
Maxxter
senior tag
Megoldottam volna úgy, ha nem találom a tagot, hogy levágom a csatit a végéről, de akkor necces lett volna gariztatni esetleg.
Suli nekem is kezd beindulni, szerencsére még a tanárok is lazára vették.
Kocsi alakul, kezdi kiforrni magát. Jönnek elő sajnos a gyenge pontok, de szépen lassan mindegyik megszüntetjük és egy elég gyors kocsi lesz belőle. Még mi sem akarjuk elhinni, hogy ha minden összeáll, akkor mit fog tudni.
-
buherka
addikt
Miért ne menne, a GTX460 vagy akár az 5ezres szériás radeon a deszkánkban.
Annyi hogy a GTX460-nak már kétszer 6 pines betáp kell, ahogy láttam.
Ha meg tudod adni ami neki kell, akkor szerintem nincs akadály.Ismeretségi körömben mindenki leragadt a G92-es NV-nál (8800GT-9800GT stb), az a helyzet hogy így még kipróbálni sem tudom ezt a dolgot.
A 600W-os Zalmi tápocskámnak meg gondolom nem esne nehezére kiszolgálni bármelyiket is.
-
buherka
addikt
Igen...még én is kissé drágának találom ezt a VGA-t. Ha vennék is, akkor is az 1GB-os 256bit-es verziót venném. Ezek meg a 70K-s árakat súrolják.
Ennyit egyszerűen sajnálok kiadni VGA-ra, főleg most hogy lakás projektre gyúrok.Viszont a Geil ramjaim már 3 év után szépen kifakultak...már szép halvány narancssárgák, de még működnek faszán.
A Starcraft 2...Ultra beállításon hasít a gépen, mint a fene...csak tényleg gáz, hogy nincs élsimítás. Nekem 1280-as felbontáshoz nem ártana. Rendesen látom a recéket.
Nem gyenge az a szimulátor...tetszik.
-
buherka
addikt
Megvagyok...
Beizzítottam a piroskát, mert felraktam a Starcraft 2-őt. Hasít rajta fullban...úgyhogy még várat magára a GTX460-as egyenlőre.
Egy pár pályát már toltam singilben...tetszik, nagyon.
Most még baromi sok a melóm, mert 7 napból 7-et melózom, de ha jönnek a xar idők és apad a másod állás és lesz időm is gépezni, akkor lehet hogy ráállok a multi részére is a játéknak.Azért még most is azt mondom, amikor bekapcsolom a Fatal1ty-t, csak pislogok hogy mennyivel gyorsabb a laptopomnál.
Hja...még az is hogy mostanában jár le a deszkám 3 éves garanciája.
Még alaplapom soha nem volt meg ilyen sokáig, hogy nálam töltse ki a gar. időt. -
buherka
addikt
Majd meglátjuk...a vak is ezt mondta.
Olyasmi kártyára várok, mint pl. a mostani 8800GT-m. Mindig vannak ilyen eltalált példányok.
Ebből a Fermiből is lesz szerintem ilyen...kivárom. Most úgy is a húgom tolja a gépemen a Sims 3-at.
Ha lesz rá lehetőségem, akkor pattintok valami újabb kártyát a deszkába. De nem hinném hogy gondja lenne vele.
Amúgy ezt a GTX460-as kártyát 200$-ra mondják, mondjuk ha a balkáni hasznot is számoljuk, akkor már az lesz 300$ is(#5180) tihs ...őszig biztos várok...nem sietünk sehová. Amúgy nekem az ATI is szimpi.
-
buherka
addikt
Moduláris táp hatalmas találmány. Én már csak ilyent vennék, az tuti. Nagyon jó benne, hogy azt a kábelt használod, amelyiket szeretnéd...a kábeldzsungel mentességről már nem is beszélve
(#5151) stephenpoe ...majd ha felmenyek és látlak, hogy fenn vagy a skype-on, akkor megcsörgetlek a kinti számodon. Ahogy elnézem, lenne mit mesélned.
-
buherka
addikt
Nekem is ez a gond...évente ha 2-3 játék megfog. Én már nem ölök ebbe százezreket. Úgy is a fasza kis notim, amit imádok.
Ha a nagy gépet bekapcsolom akkor az elsősorban DVD írás és játék végett van.Most pl. olvasom a fórumon, hogy a Metro 2033 durván Nvidia-ra van optimalizálva. Van akinek 5850-es kártyán beszaggat...8800GT-n meg fut, mint a vaj.
Azért ezt nagyon utálom..mocskos dolognak tartom ezt a fejlesztőktől(#5103) chap-man...egy 2 magos Phenom lesz összerakva neki, ha minden jól megy. Ár teljesítmény arányban jobb az AMD és ezt szem előtt tartom. Úgy is csak a WOW-al tolja. Atomerőmű nem kell. Egy jó kis megbízható kis konfigra van szüksége, amit még sokáig nem kell piszkálni.
Az enyém meg marad... őszintén megmondom, még a 8800GT-t is sajnálom kivenni a gépből, úgy a szívemhez nőtt -
buherka
addikt
Na srácok...úgy néz ki megválok a 8800GT-től...mert bátyám gépe teljesen elhasalt.
Egy régi Socket A-s AMD-je van...totál kifeküdt a gép.Azt mondta, hogy megveszi az én gépem. Szőröstül bőröstül...de nincs szívem eladni ezt a piroskát, most mit csináljak.
Persze átfutott, az agyamon hogy összerakok egy Corei5-öt...de minek? Hát ezt sem használom ki.
Viszont most így lehet megveszem a 5770-es ATI-t, amit kinéztem.
Remélem nem fogok csalódni. -
buherka
addikt
techpowerup-on is tesztelték...és ez a leghalkabb kártya, az összes közül.
De lehet is látni, hogy ez nem egy gyagyi hűtés.
24-25 decibeles ventizaj terhelve, az nagyon baráti. -
-royalflush-
tag
nem baj ne búsuljunk jön a jó idő nemsokára,jó kis forró nyári éjszakák a bringán a városba erre arra,...a legjobb..várom már.
a másik dolog!nem ma járok itt először de nem tudom hogy csináljátok hogy halványabban jelenik meg a hozzászólásotok....azér ez vicces h nem tudomfolyamatosan offolok
igazából az a helyzet h nem tudnám elképzelni más topikba magam,még ha nincs is már sok közöm magához a témához.a többi mindíg olyan idegen volt...ez itt más ugy gondolom,mindíg is ez volt a legkirályabb topik..
buherka és maxxter hozzászólásához csak annyit h jó ötletnek tartanám
"Abit Fatal1ty tulajok baráti körévé"....
Buherka:
én sajna nem voltam idén a hegyekbe bringázni,pedig jó lett volna...az a helyzet h multkor letérdelt a hegyigépem,szóval most csak aszfaltozni tudnék,de az kilőve jelenleg -
stephenpoe
tag
valszeg ua.a helyzet.Nincs ugyan több gép.ua. van,csak alaplap csere volt.Ugy hiszem,ott is a Chello van.Akkor ezekszerint neked jobban sült a diginet?Mert anyám is azt mondja,hogy jobb lenne átállni.Ha alaplapcsere volt,úgy érzékeli,hogy ez másik gép.Új IP cím kell neki?Azt otthon a szolgáltató adja?Itt simán creál magának eggyet a gép,oszt slussz....
-
törölt tag
4850-es 1 GB-os Gigabyte-ból ment nekem bár nem a legújabb, tudom melyiket írod, kemény kártya, de az ATI-val végeztem számtech.-ben. Driver problémás jobban mint a NVIDIA. Nemhiába a játékoknál a NVIDIA logó, ill. a lap is SLI szóval NVIDIA, meg a Chipsetje is, meg ebbe az alaplapba nem fog a Crossfire menni... szóval ennyi az ATI-ról bízok benne, h. a NVIDIA valami faszát összedob és leelőzi a ATI-t. Szerintem amúgy megy a lappal, még olyan a az új ATI kártya, h. nem szárnyalta túl a PCI-Express watt számá, ha jól tudom 300 Watt.
-
buherka
addikt
Nekem jó eddig az XtremeAudio. Igaz, hogy nem egy nagy feeling a menüje Win7 alatt, de tökéletesen működik, mind az 6 hangfal 5.1-ben.
Úgy sem állítgatom...egyszer felraktam, azóta úgy van
Majd ha lesz Pécsen XC verseny előtte írok, mert arra szoktam menni
(#4935) grunge ...nekem egy teljes adag már elfogyott, mert szomszéd haver gépét is átkentük "tetőtöl talpig". Szóval még van egy tubusnyi...abból nem adok senkinek
.
Amúgy már van MX-3 is. Múltkor pánikolt itt nálunk az informatikus srác, hogy lepotyogtak a VGA-ról neki a ramsünik. Mondtam neki, hogy ezzel vissza tudja ragasztani, mert hőre keményedik.
Meg is fogadta a tanácsom és be is vált a dolog. -
buherka
addikt
Innen jött az ihlet...[link]...[link]...Simpson családban szokott lenni.
(#4917) kt850921 ..az avatarnak a saját egyéniséget kell tükrözni, nem amid van és illeszkedni kell a PH arculatába. Átfutott rajtam a gondolat, hogy valami Fatal1ty féle dolog jó lenne. De abból nincs arckép. Talán Johnathan "fatal1ty" Wendel arcképét meg tudták volna csinálni nekem a srácok...de az megint nem én vagyok
-
törölt tag
Igen, gyári hűtővel megy a Q6600 amit hozzá kaptam, dobozos változat volt, addig nem akarok tuningolni, ameddig megnem találom azt a hűtőt ami, rendesen ad a processzornak, egy jó Thermaltake hűtőt, csak az a kérdés melyiket válasszam, mert sosem volt még Thermaltake hűtőm, van passzív meg ventillátoros, ilyen meg olyan, de amit szeretnék az a design és h. 60 felé ne vigye egyáltalán a CPU-t. De lehet h. Thermaltake vízhűtés lesz a dologból, csak még olyanom sem volt.
-
buherka
addikt
Nekem is a VTT segített, mert csak így tudtam stabilizálni az 1600-as FSB-t. Míg nem adtam a VTT-nek 1.35V-ot, addig voltak nekem is fagyásaim.
Én sem igazán hajtok ezekre a trémárk pontokra. Megy a játék? Nem szaggat? Nem fagy?
Nekem ennyi elég...nem kell se több se kevesebb. -
buherka
addikt
Én HD Tune Pro-val nézem a vinyót (v3.50)...ez a Win7 amit csinál élményindexnek az nevetséges. Megnéztem nektek, mert őszintén megmondom, eddig nem érdekelt.
5.9 pontot adott rá. A többi az 6.6 (proci+ram) és 6.8 (3D3aero) lett.
Egyedül a vinyát értékelte ilyen kevésre. Holott köztudott, hogy ezek a Samu vinyók mesze verik a mezőnyt sebességben.A notimban lévő 5400-es Samu vinyót 5.8-ra értékeli a Win, aminek csak 78Mb/sec az olvasása.
...az F1 meg 110 felett olvas.
0.1-el lenne csak jobb az asztali gépemben lévő F1? Na ezen csak röhögni tudok.Szerintem a Win7-es élményindex egy lókakát nem számít.
(#4891) kt850921 ...már nem a fordulat sebességen múlik, hogy mit tud a vinyó. Az adatrögzítő felület adatsűrűsége jobban befolyásolja az olvasás és írás mértékét.
Ezért csinálnak a gyártók már 1 tányéros vinyókat, mert ott jóval sűrűbb az adatrögzítő felület, így jóval hamarabb is továbbítja az adatot az olvasófej.
10000 RPM-es merevlemezek már a múlté. Sokat esznek, és hangosak, valamint melegszenek, mint a dög. Volt nálam WD Raptor 10K-s. Rongyáverte az F1-es Samu, ami van a gépemben, pedig ez csak 7200-őt forog. -
törölt tag
Teljesen igaza volt Buhinak, segíteni próbált ugyan, de megmondta h. Quad CPU-kat pl.: Q6600-t nem igazán fogja szeretni a lap.
Még azért teszek egykét próbát, de már volt max. fokozaton is a CPU feszültség, az Északi híd is kapott rendesen, a Ram is, már tele van egy füzet a különböző módozatokkal. -
stephenpoe
tag
Nagyon szimpi ez a kártya....
Pár kérdésigitális kimenet alatt,az optikai kábelt érted?
Az extrem music,jobb,mint amit én vettem?Ekkora eltérés lenne ugyanazon gyártó termékeire vonatkozop driverellátás közt?Mert maga a kártya,nagyon szépen szól.....(bár most észrevettem valami hullámzásszerű dolgot,ami eddig fel sem tünt....ez normális?Szerintem mindez visszavezethető a driver-hiányára.Tulajdonkép'nem minden esetben nincs centersugárzó,csak néha kifogok egy-egy filmet,meg a játék....szőval nem nagyon tudom....félek a creativtól,a support miatt.Amit Buhi ajánlott,az miben különbözik?Mármint support szempontjából....? -
stephenpoe
tag
csak alakul a helyzet késóbb....egyébként Buhi,a platinumot ajánlotta....hülye voltam....de nem baj,a fiaméba úgyis kellett egy új,mert most sütötte ki az integráltat.....az Ő 2.1-ét vígan hajtja.....Mi lenne szerinted,ami nekem megfelelne....Használok WIN7-et,XP-t.HD nézés lenne,meg játék....szeretném DTS-sel,EAX-al.....de ezeket Te sokkal jobban tudod.Viszont a Fatality árát nem tudom kifizetni.....
-
-royalflush-
tag
helloka
igen a tápot semmiképp....nem nagyon extrázok maradok a chieftec-nél,az előző két konfogba is az volt...mindíg hibátlanul üzemelt...500wost néztem 16k körül.
hát igen a vid.kártyával mindíg bajban vagyok...nem nagyon volt még csak Nvidia kártyám ezért kicsit ockodok tőle..de mindenesetre ha jobban megéri elgondolkoznék rajta...esetleg 9800 GT ?? hasonlókkal már nem érdemes foglalkozni? -
stephenpoe
tag
....hűűűűű.....de felkavartam az állóvizet....Nem állt szándékomban....
Ha jobban odafigyeltem volna,lehet,ez nem esik meg.Meg emlékszem arra is,amit a daniel_k nevű úriemberról írtál,csak még nem volt érkezésem....
A WIN7-ről egyébként én is csak jót tudok mondani,sokkal gyakrabban használom,mint az XP-t.Szóval:MINDENKINEK,MINDENT KÖSZÖNÖK!
-
-
-
Maxxter
senior tag
Jó ez lassabban is, csak érdekelne, hogy látott-e már valaki ilyet. Minden memória sebességben lassult, de ha proci teljesítményt nézek akkor meg javult, ami várható is volt. Tud meglepetést okozni ez a lap.
Beújítottam monitor téren...nagy hülyeség volt, mert nézhetek hamarosan vga után.
-
Maxxter
senior tag
Én még mindig nem nézek új VGA után, mivel felraktam tegnap a Dirt 2-t, gondoltam, kipróbálom, hogy megint milyen "élethű szimulátort" csináltak és meglepve tapasztaltam, hogy 1280x1024, max grafika, max élsimítás és tökéletesen fut. Minek ide jobb, mint az öreg 9600GT?
A játék különben csili-vili, grafika tényleg szép, de a fizikának még mindig volna mit javulnia. De legalább jobb, mint a Grid meg a Dirt.
-
buherka
addikt
AKG K450...és a bemutató.
Már ezt is próbáltam...eszméletlen szép hangja van. Király benne, hogy kis helyen elfér, tehát a notihoz könnyen tudnám cipelni.
Csinálunk megint egy LanParty-t és addigra jó lenne megvenni, hogy ne kelljen kölcsönkéregetnem megint
A mostani Party nagyot fog ütni...mert lehet, hogy a váci Forte étterem odadja nekük a helységet ingyen a móka erejéig. Itt már akár 30-40-en is lehetünk
Brutál lesz...(#4655) Maxxter ...vizzsgaidőszak?
-
stephenpoe
tag
Széygenlem,tudatlanságom.....Volt driver-csere,lehet,hogy amiatt,de szerintem tényleg gyorsabb.....Kipróbáltam a Griddel-Assassin Creeddel,a Gridnél annyit vettem észre,hogy nem produkálta azokat a kis ugrásokat,amiket néha csinált a régivel.....szóval,szerintem jó csere volt,főleg úgy,hogy nekem került 69-be,a 9600-ost pedig már megvették 100-ba
-
stephenpoe
tag
Köszönöm.....tulajdonképpen ez volt a kérdés,mert nem nagyon tudom,mi az,csak sok helyen olvastam.....
Azt hittem,valami külön letöltendő dolog.....,frissítés,vagy ilyesmi....Lehetséges az,hogy a bootolás gyorsabb ettől a kértyétól..?Már nem akarok többet képzelni a dologba,mint ami valójában,de mintha úgy látnám....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- További aktív témák...
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest