Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• grunge

addikt

válasz buherka #4145 üzenetére

egy dolog miatt húznék vissza az ati-hoz, a képe miatt. pedig ez a kis 9600gt sem valami noname vacak. sebeségre bőven jó, meg vagyok vele elégedve. filmezésnél zavar hogy a régi kis 26xt körberöhögi ezen a téren. de erről már irtam régebben is:) 4770 alap orajelen 10%-al gyengébb a 4850-nél, szóval azért jóval gyorsabb. most 25-6k, nyárra ha olcsobb és kiforrottabb lesz, akkor kipróbálom:) (most ugye csak a referencia modelleket engedi az AMD árusitani, szoval az a 10% is eltűnik majd a süllyesztőben).

mondjuk nekem meg mákom volt a procival, ugye én is használtan vettem. személyesen vettem át a skactól, jól megnéztem magamnak a darabot. meg mivel karácsony előtt nem sokkal állt össze a gép tavaly, sok váálasztásom nem is volt. ha nem veszem meg, akkor 3 hétig nézegethettem volna az alkatrészeket. még egy xaros celeront sem tudtak volna adni helyben azon a nyamvadt héten sehol :o használt prescott-ot ideiglenesen meg azért mégsem vettem volna:)

(#4140) chap-man: boltban?! nagyon szép történet ez is:) füstös paszta..az a széria még kerámiás volt? haver bltolt egy töröttet, meg is lepődőtt mikor jött a postás:)

Új hozzászólás Aktív témák