Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherka
addikt
válasz
Maxxter
üzenetére
Azért nem ennyire komoly a helyzet

Nehogy nekem szétfusizd a szupi hűtődet. Hejjjj...
Nekem ez a hűtőm van: [link], ebből is a full réz verzió
. Semmi másért nem vettem meg a réz verziót, csak azért mert átlátszó a venti rajta.
Mert amúgy ALCU verziót vettem volna. De ugye azon randa fekete venti van.
Megkérdeztem, a boltban hogy a két venti között mi a különbség. A full réz verzión nagyobb fordulaton műxik a venti, ezért hűt picit jobban a full rezes.
ALCU-2000/perc
CU-2500/perc
A full réz verziós coolereknek általában nagyobb fordulatuk van szinte az összes gyártónál.
A Zalman is nagyobb fordulatú ventiket rak a full rezes verziókra.Szerintem az nem teljesen jó példa amit mondasz a vízzel kapcsolatban, mert a víznek azért teljesen más a sűrűsége mint a levegőnek. És elsősorban itt a levegőről van szó.
És hogy miért csinálnak a gyártók full réz verziós hűtőket, szerintem azért hogy jó sokat el lehessen kérni értük. Vagy ha mondjuk megnézed a léghűtések királyát a Thermalright-ot...Réz hőcsövek alu lamellákkal. Nem hiába szerződött velük a DFI a legjobb tuninglapok gyártója.
Egy HR03-GT még egy 8800GT-t is elvisz passzívban lazán. Egyetlen hűtő sem képes erre.
Ennek is Alu lamellái vannak, pedig itt nem hinném, hogy spórolnának az anyaggal.De amúgy benne lennék egy ilyen teszféleségben amit mondasz
Csak kéne hozzá két azonos cooler más anyagból.
Jót röhögnék ha tök ugyanaz az eredmény születne mind a CU mind a ALCU verziónál
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Plazma TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- MIUI / HyperOS topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz CL40 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 - XMP - 60 hó garancia
- Kingstone Fury DDR5 16GB 6000Mhz 2x8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest