Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• buherka

addikt

válasz Maxxter #1964 üzenetére

Azért nem ennyire komoly a helyzet :D

Nehogy nekem szétfusizd a szupi hűtődet. Hejjjj...

Nekem ez a hűtőm van: [link], ebből is a full réz verzió :B :D . Semmi másért nem vettem meg a réz verziót, csak azért mert átlátszó a venti rajta. ;)
    Mert amúgy ALCU verziót vettem volna. De ugye azon randa fekete venti van.
    Megkérdeztem, a boltban hogy a két venti között mi a különbség. A full réz verzión nagyobb fordulaton műxik a venti, ezért hűt picit jobban a full rezes.
    ALCU-2000/perc
    CU-2500/perc
    A full réz verziós coolereknek általában nagyobb fordulatuk van szinte az összes gyártónál.
    A Zalman is nagyobb fordulatú ventiket rak a full rezes verziókra.

Szerintem az nem teljesen jó példa amit mondasz a vízzel kapcsolatban, mert a víznek azért teljesen más a sűrűsége mint a levegőnek. És elsősorban itt a levegőről van szó.

És hogy miért csinálnak a gyártók full réz verziós hűtőket, szerintem azért hogy jó sokat el lehessen kérni értük. Vagy ha mondjuk megnézed a léghűtések királyát a Thermalright-ot...Réz hőcsövek alu lamellákkal. Nem hiába szerződött velük a DFI a legjobb tuninglapok gyártója.
    Egy HR03-GT még egy 8800GT-t is elvisz passzívban lazán. Egyetlen hűtő sem képes erre.
    Ennek is Alu lamellái vannak, pedig itt nem hinném, hogy spórolnának az anyaggal.

De amúgy benne lennék egy ilyen teszféleségben amit mondasz :C :C :C
    Csak kéne hozzá két azonos cooler más anyagból.
    Jót röhögnék ha tök ugyanaz az eredmény születne mind a CU mind a ALCU verziónál :D

Új hozzászólás Aktív témák