- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
naga
senior tag
Nem véletlenül írtam, amit írtam. A srác megvette az AN7-es lapomat anno, itthon ment frankón a ramjaimmal. Mikor megkapta, kipróbálta ideiglenesen 266-os ramokkal, mentek rendesen. Aztán vett valami tunningnak mondott ramot és a biosban olyanra állította az időzítést, hogy utánna már nem indult el a lap többet. A CMOS reset sem segített nála. Csak a bill. kombináció. Lehet nálad más a gond, de én ezt tapasztaltam ezzel a lappal.
-
antikomcsi
veterán
Na, a 4/5 az más, mert az előbb 5/4-et írtál. Próbáltad a régi ramokkal indítani? Elvileg semminek nem lehet baja, biztos, hogy valahogy indulnia kell, de a ramokat szinkronban járasd mindenképpen, és inkább a proci fsb-jét emeld, ha húzni akarod, ha jő procid van, szerintem a 166-os fsb-t simán vinné, így már akár ddr 333-on is hajthatnád a ramokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB (MC9E4MG/A) Ezüst - MAGYAR - 77 Ciklus - Gari
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest