- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gfefe
őstag
A PWM gyakorta csal.... ne törődj vele.... max annyit tegyél meg, hogy 1 kis házventit oda raksz a cpu block fölé... én a két cső közé fogattam be, hogy hűtse a kondikat meg stb fontos alkatrészeket... és lám stabil... bár a pwm nálam is 85 körüli értéket ér el everest szerint... Szerintem ne törődj vele... én így használom egy ideje hajtom mint az atom és probléma egy szál se... Ha az uguru engedi akkor kétlem, hogy baja lenne bár mindent csak saját felelősségre
-
gfefe
őstag
bioszban átálitod 533 ról 800 ra.... (nem a memót
)
restart.
Ezután az uguruval 1 es léptekben mész előre és húzod ameddig lehet....
ha kifagy akkor feszt kell emelni... (csak minőségi táppal próbálkozz!!!! én elfüstöltem egy codegányt) 1.5V fesz fölé felesleges menni... A hűtést pedig figyeld... én everest stabilitás tesztel hajtottam meg a drágát... ha azt bírja vagy 10-20 percig akkor hetekig is képes üzemelni.
Ha így nem megy kifogtál egy antituningos procit....
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest