- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gfefe
őstag
A PWM gyakorta csal.... ne törődj vele.... max annyit tegyél meg, hogy 1 kis házventit oda raksz a cpu block fölé... én a két cső közé fogattam be, hogy hűtse a kondikat meg stb fontos alkatrészeket... és lám stabil... bár a pwm nálam is 85 körüli értéket ér el everest szerint... Szerintem ne törődj vele... én így használom egy ideje hajtom mint az atom és probléma egy szál se... Ha az uguru engedi akkor kétlem, hogy baja lenne bár mindent csak saját felelősségre
-
gfefe
őstag
bioszban átálitod 533 ról 800 ra.... (nem a memót
)
restart.
Ezután az uguruval 1 es léptekben mész előre és húzod ameddig lehet....
ha kifagy akkor feszt kell emelni... (csak minőségi táppal próbálkozz!!!! én elfüstöltem egy codegányt) 1.5V fesz fölé felesleges menni... A hűtést pedig figyeld... én everest stabilitás tesztel hajtottam meg a drágát... ha azt bírja vagy 10-20 percig akkor hetekig is képes üzemelni.
Ha így nem megy kifogtál egy antituningos procit....
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest