Új hozzászólás Aktív témák
-
gfefe
őstag
A PWM gyakorta csal.... ne törődj vele.... max annyit tegyél meg, hogy 1 kis házventit oda raksz a cpu block fölé... én a két cső közé fogattam be, hogy hűtse a kondikat meg stb fontos alkatrészeket... és lám stabil... bár a pwm nálam is 85 körüli értéket ér el everest szerint... Szerintem ne törődj vele... én így használom egy ideje hajtom mint az atom és probléma egy szál se... Ha az uguru engedi akkor kétlem, hogy baja lenne bár mindent csak saját felelősségre
-
gfefe
őstag
bioszban átálitod 533 ról 800 ra.... (nem a memót
)
restart.
Ezután az uguruval 1 es léptekben mész előre és húzod ameddig lehet....
ha kifagy akkor feszt kell emelni... (csak minőségi táppal próbálkozz!!!! én elfüstöltem egy codegányt) 1.5V fesz fölé felesleges menni... A hűtést pedig figyeld... én everest stabilitás tesztel hajtottam meg a drágát... ha azt bírja vagy 10-20 percig akkor hetekig is képes üzemelni.
Ha így nem megy kifogtál egy antituningos procit.... -
gfefe
őstag
a lap bebizonyitotta tudását. vettem egy d805 ös procit és egyenlőre 4200 ra hajtottam ki... (szar noname ramokkal) és azért csak eddig mert vacak codegány tápm van...
ha lesz jobb táp bővebbet is írok -
gfefe
őstag
Nya! éleszük már fel ezt a totyikot egy kicsit...
Vki nem tudja véletlenül, hogyan tudnánk ezt a deszkát core redivé tenni.
A csipszett alkalmas lenne rá... már csak 1 biosz kellene... Sajna az abit nem ad ki új bioszt, hogy az új lapjai eladhatóak legyenek mert máskülömben ez a lap mindent tudna amit az új deszkák.
A mostani új ára a karinak 32500 FT körül van érthető is mivel minden van benne ami egy jó tuningoláshoz kell.
Hivatalos honlap: [link]
Támogatott procik: [link]
A lapban elő fordul bizonyos hiba. Ez által használhatatlan lehet a hangkártya. Ez könnyen orvosolható a pci foglalatban levő eszköz eltávolításával vagy áthelyezésével.
Az abit lapok specialitásaként ezen is található Guru chip amely fizikai eszköz.
Ezzel a chipel képesek lehetünk bioszt frissíteni, Cpu órajelet és feszt változatni, venti fordulatszámot buherálni.
Ez a deszka a Dual Core procik kihejtására ideális... Jómagam most vadászok egy D 805 ös prockót amivel megcélzom a 4xxx Mhz-et
Gondoljatok csak bele! egy sima vacak cerkát simán húztam fel szar noname ramokkal 3800 mhz re ami ott stabilan megy (3 nap folyamatos használat után is)
Ha olcsón tudtok venni ilyen lapot csak ajánlani tudom.
Gfefe -
gfefe
őstag
Vki árazza már be most mennyibe van 1 használt AL8-v 1 éves.
-
gfefe
őstag
Banyek... ''Most'' olvastam egy modolást a karinkhoz....
Tudjátok csupán 1 spéci csip és 2 sata2 kivételével teljesen megeggyezik az abit al8 vmint az al8-v
Egyszerüen vettek 1 olyan csipet beleforrasztották a helyébe... Satát kihagyták... (elvégre elég az a 4 ami rajta van...
rányomtak egy al8 as bioszt és voala!
Már csak az a kérdés, hogy honnan lehet olyan csipet találni ? -
gfefe
őstag
amúgy a hang problémát egy ütközés okozta.
Tehát ha vkinek hasonló betegsége van rakja át a pci ban használt cumót a másik portba. -
gfefe
őstag
Bioszomat kijavították vmint vettem egy x600 xt extrém kártyát ami egész jól muzsikál
Vmint bővült a konfigom egy SB live karival ami 1000x jobb az alaplapi hangnál
Így most már teljes mértékben zúzom a lapot
Elégedett vagyok vele és bárkinek csak ajánlani tudom ha egy minőségi tuning lapra vágyik. -
gfefe
őstag
Semmi sem működik... De hűla a Jóatyának találtam 1 emberkét aki rendbehozza a bioszt (1500HUF) Lassan ott tartok, hogy vehetnék bele 1 hangkátyát.
-
gfefe
őstag
Már minedent megpróbáltam... Semmi siker. Végső elkeseredésemben a radikális bisz frissítést választottam. (bár ne tettem volna.)
Leszedtem az abit oldalról a legujjjjabb bioszt a laphoz és ''telepítettem a guru csip segítségével winfosról)
restert. Majd fekete képernyő
Most már biosz csippet is keresek
Ha vki tud ehez a laphoz biosz csipet szóljon priviben. vagy ha vki segítene és feltöltenné az én chipemre a jó bioszt a lapjában azt is megköszönném. -
gfefe
őstag
Hát nemtudom mi tévő legyek... Leszedtem 1 újabb driver amit ha telepítek igen pozitív kisugárzása van. Tisztességesen végigmegy újraindítom. Majd betöltésnél winfos Kifagy
csak csökkentett módban tudom ''rendbetenni'' a gépet. Valaki segítsen...... -
gfefe
őstag
Még a mákkom az, hogy a bioszfrissítés guru segítségével könnyen megoldható.
-
gfefe
őstag
ok megpróbálom a bioszcserét.
De az az érdekes, hogy az előző tulajnál ment a cumó -
gfefe
őstag
nekem al8-v lapm van és ugyan az a hibám mint az előttem levő hozzászólónak.
feltelepítem és nincs hang. SOS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
- ASUS TUF GAMING X670E-PLUS
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged