Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz pusszycat #19 üzenetére
A legfontosabb, hogy túlsúllyal ne fuss. Az ember egyszer tudja tönkre tenni az izületeit, ami nem hozható helyre! Bárki bármit állít, sajnos nem gyógyítható.
Én 179/86 kg vagyok (voltam 92 kb, jól éreztem magam akkor, bicajsportoltam). De a futást így nem vállalom én sem. Gyors gyaloglás, ha már sport (pl nekem teljesen hétköznapi, hogy a Bosnyákról az Örsre lesétálok, meg vissza, a Czoborba is gyalog megyek vásárolni, igazából sok helyre gyalog járok a fővárosban).
És az étel. Erre figyelek.A vicc az, hogy az első jó 24-25 évemet soványan éltem le (sokáig krónikus sovány voltam, 47 kb, meg évekig 55kg), aztán most meg jó súlyban vagyok.
-
janeszgol
félisten
válasz pusszycat #16 üzenetére
Dagikám, 50% genetika, 40% étel, 10% egyéb (egészségi állapot, sport). Ettől függ ki hízik el.
Szóval a kaja kötül nézz szét, ahogy Lajmund írja.Minden házikoszt játszik, de nem mindegy mikor és mennyit. A Meki, Burger King és társaiból max levegőt. De szerintem még az is káros ott.
Ja és ekkora túlsúllyal felejtős a futás. Futni csak akacsony testtömegű ember fusson. A térdizületek ugye.
Úszás, bicaj. Később, ha fogytál mehet a gyors gyaloglás.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest