Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwhy
veterán
válasz
Alx.Mercer
üzenetére
Akkor kicsit kötözködök
Játékszerek lehettek azok a gépek, vagy igaz az, hogy hobbifotósként készült képeiden nem nagyon végeztél utómunkát. Azt csak megjegyzem, hogy sem a Nikon, sem a Canon nem írandó nagybetűvel
-
dseres
tag
válasz
Alx.Mercer
üzenetére
Kicsit vívódok. Kezdem azt gondolni, hogy egy csúcsmobil mellé már nem kell feltétlenül fényképezőgép. Tényleg annyira jó?
-
Alx.Mercer
aktív tag
Úgy látom van, aki tényleg fejleszt és nem csak átírja a számokat, mint egyes gyártók... :-D
Én azért kis kárörvendéssel drukkolok, hogy annyira ne legyen sokkal jobb, mert most jött meg nem rég az X200 Ultra, meg egy kossára való tok és egyelőre el vagyok ájulva, pedig hobby fotósként lenyomtam pár képet CANON és NIKON gépekkel is. -
Pimpa
tag
Eleve az kellene hogy folyamatos zoom legyen bennük, mert lehet benne 4-5-6 kamera, de a lényeg ez lenne. Ha a 16 Ultra tényleg ezzel jön, akkor hatalmas előnyük lesz legalább 1 évig.
Valamint a szenzorméretet lehet növelni, így akkor hátul 3 kamerával le lehet fedni egy jó nagy zoomtartományt. -
Ixion77
addikt
Zeiss T* bevonatú APO-minősített fluorit üveg lencséket használnak a kromatikus aberráció és a fényszórás minimalizálása okán.
A bevonatnak nincs köze a CA-hoz. A Zeiss T* bevonat feladata a becsillanás és tükröződések csökkentése.
-
Elit3Zotya
addikt
Nem sok minden marad, még az ultraszéles és 3x zoom kamerát tudja a 16 ultra fejleszteni.
Most ez az AI megy nagyon, ez a címszó alatt kamerás hardverből kihozhatják a maximumot, mert jelenleg nincs kihasználva közel sem, lehet ezekből a szenzorokból még jóval jobb képeket is kihozni. -
hdavid1
aktív tag
Ultraszélest semmiképp se fejlesszék, maradjon csak a JN5 még 5 évig.
-
Segal
veterán
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Tudom hogy még ez sem és a 16 Ultra sem jelent meg, de vajon mi marad jövőre mint fejlesztés?
A fő kamera is 200mpx lesz vagy feljebb lépnek és jövőre mondjuk 250mpx lesz a telefonban?
Az előlapi nem hiszem hogy fejlődik jövőre mert ott most ugranak többen is 50mpx-re. Max kijelző alá rakhatják, de abban sem vagyok biztos hogy sikerül, főleg hogy a Xiaomi is elkezdi ezt a hülye dinamikus szigetet.. -
Elit3Zotya
addikt
Durva, hogy hardveresen is tudnak egy kicsit előre lépni minden évben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Milyen videókártyát?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hobby rádiós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Lexus, Toyota topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Játékszerek lehettek azok a gépek, vagy igaz az, hogy hobbifotósként készült képeiden nem nagyon végeztél utómunkát. Azt csak megjegyzem, hogy sem a Nikon, sem a Canon nem írandó nagybetűvel