Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Beesett egy cikk.
halottál valakitől valamint mint a kínai aszkorbinsavadról.
egészségrdre
Kb annyira hiteles minthogy több iphone-t adnak el akkor jobb.
Akkor jobb a Dacia mert több van belőle.És a kóla a legjobb ital a vilàgon.
Ennyít rólad..
Össze vissza zagyváltál
Rakd àm egy nagyon erős tokba az a csoda iPhone 15 prot
pixelt még nem tiltották be.és nem büntették meg a céget (a mobiljaikkal kapcsolatban) a 0 bites userek átvágásáért.
tények azok makacs dolgok.
aztán lehet rá kauznot,hogy tudományos professzor vagy attól még ez van.
egy érved nem volt csak hazúgság -
törölt tag
te csak azt tudod felhozni,hogy az iphone-bol tobbet eladnak mint a pixelbol
akkor jobb a dacia mint a lexus mert romaniaban abbol adjak el a legtobbet
a valosagrol beszelj
ha meglatsz 10 atlagembert (aki azt sem tudja mi az,hogy nyilt forraskod)
akkor abbol hany iszik azonnal oldodot vagy szarvasi geppel (naluk 2-4 bar az ezpresszovagy egyeb gagyval es mennyi normalis 15-19 barral megfelelo modon megfelelo alapanyogbol?
tetszik erteni attol ,hogy tobbet csinalnak valami vagy vesznek az meg ne mgarancia arra,hogy jobb ez alenyeg de ugy latszik nem jott at neked
nekem nem izlik a cola bocsi ,hiaba messze abbol fogy a legtobb
maradok az elderflowernel meg a rubicon passionnal
persze az se jo csak kevesebb mereg
a viz a legjobb de aki iszik vizet hany forralja fel es huti le?
na latod a lenyeg nem a mennyiseg szamit hanem a minoseg -
törölt tag
A D-típusú aszkorbinsavat szintetikusan állítják elő. Így rövid idő alatt nagy mennyiségű, olcsó C-vitamint tudnak piacra dobni. Az aszkorbinsav kémiai úton történő előállítását Reichstein és Grüssner dolgozták ki 1936-ban. Módszerük még ma is használatos. A két kémikus módszere a legolcsóbb cukorból, a D-glükózból indul ki. Ezt először hidrogénezik(!), majd oxidálják, ezután acetonnal(!) tovább módosítják, újra oxidálják, majd sósavat(!) adnak hozzá, kicsit melegítik és kész a D-aszkorbinsav.
Leegyszerűsítve: a cukrot erőteljesen vegykezelik, majd eladják nekünk minden betegségből meggyógyító C-vitaminként. Döbbenetes….egyed csak en maradok az organic (nalunk bio) acerolamnal
-
törölt tag
válasz
#53058560 #64 üzenetére
3 eve vann kint a piacon szegeny szerencsetlenek mennyi sugarzast sugarzast kaptak...
az usb-c is csak azert tettek bele mert hozhatnak forgalomba ilyen gagyi lightinggal
droidnal egy kezzel visszalepek mert alul van 3 gomb ha akarom aki meg gesztustakar az valaszthat,applenal nincs valasztas ,mert az apple jobban tudja mit akar a felhasznalo))))))))))))
-
törölt tag
viccelsz? a googlenak fel felnoni? android evekkel elorebb van mint az apple,usb c is most kapott csak
miben jobb az apple? abban hogy hajlik a 15 pro? meg tulmelegszik? de legalabb van tereromert volt .hogy az sem volt de a plakatokon ott volt es hat vettek veszik....
kisgyerek multkor le akarta tolteni a total commandert az iphone-re mondom ez apple csak telefonalni jo mar ha van terero ahol meg van iphone 12 betiltottak franciorszagban eu is gondolkodik csak hat le vannak fizetve.....
60 hz fel millaert felkene noni a 200 dollaros androidosokhoz az applenak....meg szanalmas kabel bar ne adnak....sajat kabel kell ami 10x gyorsabb,se ujjlenyomatolvaso semmi
ingyen vpn pixel ...
miben is jobb az apple aruld el,ja igen mar lehet allitani a fokepernyot is ,fejlodnek -
törölt tag
gyenge érv ,hogy Apple cuccát veszik és nem a Google-ét?
Az emberek nem is hallottak a Pixelről pl.
Ha megkérdezel ezer embert hogy zárt forráskódú és nyílt forráskódú rendszerű telefon egy ember fogja tudni a választ.
Na most az számít hogy az ilyen emberek mit vesznek?
(itt a ph-án meg 999 tudni fogja)az emberek már amelyik C - vitamint szed 90% aszkorbinsavat szed (90 kinái kukoricából készűl- nem tudják!!!
Én acerolla cherry- T szedek.
thehát magyarázhatja nekem valaki ,hogy ilyen szuper C vitaminok van csak kiröhögom
de ez csak 1 példa.
rengeteg ember kávézik- többnyire ihatatlan,és csak kevés ember Pl. 15-19 báros illy classicist.
na most szerinted mit gondolok mikor módja jó a kávém? -
törölt tag
válasz
#53058560 #54 üzenetére
de ami a legfontosabb hogy a legtöbb ember nem teheti meg vagy nem akarja mert nem érdekli hogy évente vegyen 3-4-5 telefont én meg megteszem mert én veszek a családban is a gyereknek,asszonynak és ezért el tudom dönteni ,hogy melyik a legjobb és én YouTube os se vagyok te hát nem fizetnek le és íngyen se kapok termékeket,hogy dicsérjenm
-
törölt tag
nem nem
az emberek nagy többsége dolgozik aki nem dolgozik a milliárdos réteg az sokkal kevesebbsokkal több embernek van fordja mint mondjuk rolls Royce a
sokkal több embernek van adidas,puma,Nike cipője közben a Skechers 10 X kényelmesebb
sokkal több ember eszik egészségtelenebb olcsóbb élelmiszert még mondjuk luxus ételeket sokkal kevesebb ember eszik szarvasgombát libamájat satöbbi most itt nem az egészségről van szó az árról
sokkal több ember lakik olcsó kisebb házakban vagy panelok ban mint mondjuk hatalmas úszómedencés luxus világban mégis az utóbbi
de mondjuk hogy maradjunk egy ár kategóriánál sokkal többen használnak colgate még ilyen hasonló tömeg márkákat ellenben amik a profi fogorvosok fejlesztették ki példá corsodyl (esetleg orál- b,
sok sokkal több ember használ gagyi órát pedig már az alap kategóriákban egy Casio Citizen ,seiko se megfizethetetlen hogy csak a "nagyon olcsók
ról
beszéljünkés valószínűleg a kólából isszák a legtöbbetet.....
-
törölt tag
" megveszi az Iphonet, mert Apple és IOS és mert megbízható és működik"
igy van.Es az ember azert vesz pixel-t mert megbizhato es mukodik noha nem a legerosebb jatekokban de nem is fől meg
es mar is megvan az iphone stabilitas fluidsag + android sokkal tobblet tudasa es szabadsaga
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged