- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atee94
tag
válasz
#53058560 #69 üzenetére
Lefordítom neked... A cukorral olyan kémiai reakciókat végeznek amihez te nem értesz, ez után még egy rakás tisztítási eljáráson megy keresztül , csak azért, hogy a csúnya európai gyógyszerkönyvben maximalizált mennyiségű oldószerek és szennyezőanyagok legyenek benne, amivel garantálni tudják, hogy a felhasználóra nem lesz veszélyes az anyag.Utána jön a gonosz gyógyszerlobbi, és még az európai gyógyszerkönyvben meghatározott mérések szerint meghamisítják az eredményeket,hogy elfedjék mennyire szar a kínai aszkorbinsav.Hülye vagyok hozzá tény és való, mert nem egy C-vitamint mértem NIR, IR-n tartalomra,GC kombóval, szerves oldószerekre, de kézi titrálással is néztem aszkorbin tartalmat. Köztük a hőn áhított acerolás c-vitaminodat is...
Csak azért hogy a te acerolás(amit nem permeteznek, nem vegyszereznek,eeeej az a Pelkin Elmer GC-MS sokat tudna mesélni,szigorúan csak bio) c-vitaminoddal hátba tudd szúrni a gonosz gyógyszerlobbit, és csődbe vidd a cégüket. Fenomenális. Ha ennyire véded az acerolás készítményedet, legalább mondd már meg hogy étrend kiegészítőként van nyilvántartva az a csoda , vagy legalább mint vény nélkül kapható gyógyszerként van jelen?Tudod más és más szabályozás vonatkozik rájuk
Google pixel és Iphone felhasználóként pedig egy mobilarena cikket idézve:"Már megint beesett egy Google telefon, és kíváncsi vagyok, mikor melegszik túl (Nexus 4), lassul használhatatlannál a tároló (Nexus 5X), adja meg magát a telep (Nexus 6P), fordul elő mikrofonhiba (Pixel), ég be a kijelző (Pixel 2), jelenik meg dupla noccs (Pixel 3 XL), Bluetooth hiba (Pixel 4), hirtelen hangerővesztés, közelségérzékelő villogás, illesztési hézag (Pixel 5) vagy zöldes képernyőszín (Pixel 6)."
Minden szériában voltak tömegeket érintő hiba.Akármennyire nem tetszik, az Iphone vagy Samsung egy-egy bakit leszámítva nem követ el tömeges hibákat, vagy ha épp egy adott szériát érint, nem szarakodnak vele annyit(Fold egy kicsit kritikus ezen a téren), hanem cserélik. A google pixel világhírűen ismert, hogy szarnak a felhasználó által jelentett hibákra.De igen mivel google pixel és kevesen veszik így "SoKKal JObb".
Kávéfőzés: Dobálózol itt a barokkal, hogy milyen nyomáson főzik le, de nem beszélsz se egységnyi kávémennyiségről, se főzési időtartamról.Itt dobálózol a nagyvilágban olyan számokkal, amiket nagyon meg sem értesz, de azt hiszed te vagy a mindent tudó fasza csávó aki azért mert illy classic kávét iszik, azt hiszi ő pottyantotta a spanyol viasztKözben meg szarul van darálva, a kávéfőző túl van tömve, nincs kimérve grammra pontosan(esetlegesen felhasználói ízlésnek megfelelően kimérve)
JoBb a DAciA miNT a LEXus...Az nem fordul meg a kis agyadban, hogy egy Lexus ára 3-4X-e is lehet egy Dacia-nak és tudod az átlag nép olyan autót vesz amit tud.De igen, mikor a váltóba csak a spéci olaj 300 ezer forintba kerül, és ebben nincs benne munkaköltség,semmi, igazad van,mennyire fasza autó
Rubicon passion: Jajajaj, a Nátrium-benzoát nem méreg??? Hát azt benzoesavból SZiNTETIZÁLJÁK, atya úristen, vegyszerekkel kezelik, és jaj maradványszerek is lehetnek benne, úristen...Aminek felhasználását ugyancsak az EU szabályozza.
Vicc... -
Sinesol
veterán
válasz
#53058560 #64 üzenetére
Ha hozzád hasonló elvakult hater lennék, akkor én is irhatnék egy szép listát, felhánytorgatva minden pixel botlást, hiszen volt náluk is bőven, de inkább hagyjuk is, visszatetsző ez a fajta elvakultság. MEgmosolyogtató, hogy a felhasználók 99 %-át nem érdeklő USB-C-n lovagolsz, meg a kábeleisszar monnyon le.....de legyen, hatalmas győzelem a Pixelnek.
-
törölt tag
válasz
#53058560 #64 üzenetére
3 eve vann kint a piacon szegeny szerencsetlenek mennyi sugarzast sugarzast kaptak...
az usb-c is csak azert tettek bele mert hozhatnak forgalomba ilyen gagyi lightinggal
droidnal egy kezzel visszalepek mert alul van 3 gomb ha akarom aki meg gesztustakar az valaszthat,applenal nincs valasztas ,mert az apple jobban tudja mit akar a felhasznalo))))))))))))
-
Atee94
tag
válasz
#53058560 #58 üzenetére
Ezt a C-vitaminos témát ne emlegesd vegyész végzettségű embereknek, mert kiröhögnek.
Acerolában lévő C-vitamin ugyanaz , mint amit Reichstein féle fermentációban van, maximum mikor gázkromatográfián és HPLC-n nézed a mintákat, akkor az acerolában lévő "szennyezőanyagokat" ami csak az acerolában található meg, mint pl aromás vegyületek, arról tudod megmondani hogy ez acerolából jött
Molekuláját tekintve a szintetizált aszkorbinsav és acerolából nyert aszkorbinsav ugyanaz.
Ha már kávé.Egy egyszerű extrakciós folyamat ahol bizonyos hőfokon, bizonyos nyomáson, bizonyos időtartamig az ízekért és illatért felelős anyagokat viszed oldatba.Ihatod a legfullosabb kávét, ha az egy idióta főzi le neked, te azt hiszed hogy jó, holott az alapoknál van elrontva az egész, még viszonylag egy közepes kávéból egy tapasztalt barista tud finom kávét főzni.
Kb olyan ez mint a borkóstolás. Mindenki sommelier-nek hiszi magát, de kb 1000-ből ha 1 aki valójában tudja, hogy amit bort kóstól, mik azok az aromás vegyületek, ami miatt azt a sokrétűséget biztosítja amit egy átlag halandó észre se vesz.
Ja és szólok hogy a fullos acerolás c-vitaminodban az acerola mint inkább ízesítőanyag és pici c-vitamin forrásként van jelen, a többi ugyanolyan szintetikus aszkorbinsav mint amit "szar" termékekben kapsz. -
törölt tag
válasz
#53058560 #54 üzenetére
de ami a legfontosabb hogy a legtöbb ember nem teheti meg vagy nem akarja mert nem érdekli hogy évente vegyen 3-4-5 telefont én meg megteszem mert én veszek a családban is a gyereknek,asszonynak és ezért el tudom dönteni ,hogy melyik a legjobb és én YouTube os se vagyok te hát nem fizetnek le és íngyen se kapok termékeket,hogy dicsérjenm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest