- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
Sziasztok!
Haworth Fernhez Atlas fejtámlát csak az Atlastól lehet közvetlenül venni (35.000 Ft-os kiszállítási költséggel..) vagy van EU-s, olcsóbb kiszállítással dolgozó cég?
(tudom, tudom, nem kell hozzá a fejtámla, de nekem kell, köszi )[ Szerkesztve ]
never say never
-
tag
Sziasztok!
Digital Knit Fern-t lehet valahol beszerezni akár MO-n vagy a környező országokba? Amennyiben nem, úgy a sima mesh-t az alábbi oldalról ÁFÁS számlával tudják adni, van tapasztalat?
https://shopping.haworth.com/products/fern-office-chair[ Szerkesztve ]
never say never
-
tag
A hsz alapján abszolút 0 tapasztalatod van a márkával, főleg ezzel a székkel. Ott a széthájpolt Secretlab Titan Evo 2022, aminek 1 hónap után nyikorog mindene, 200+ ezer forintért. Amit mondtam, van vele tapasztalatom, keress youtuben rá, csak jót fogsz hallani róla és legalább olyan, ha nem jobb minőség mint az előbb említett Secretlab. Az előző "gamer" székem egy noblechair volt, meg előtte is noblechair székem volt, mindegyiknek megadta a 4D kartámasz és rohadtul nem egy kényelmes szék, egyik sem. Felesleges vitatkozni szubjektív dolgokról, ez az én véleményem, az a tiéd (amit tapasztalat nélkül formáltál), nekem ezzel IS (meg Fern-el és Embody-val is) van tapasztalatom, kifejezetten jobb amit küldtem mint akármelyik Noblechairs amit tudnál nekem mutatni.
never say never
-
tag
Gaming széket keresett, nem ergo chairt. 210 az XL változat, ha ilyet keresel, jobb mint a Secretlab, ami ez a kategória.
Ha többször válaszolnátok a kérdező tényleges kérdésére, és nem elvakultan a saját már-már fanatizmusotokat erőltetnétek a kérdezőre, akkor még érne is valamit ez a csoport. Görgess vissza az utóbbi 30 "milyen széket ajánlotok xy feltételek mellett" kérdésekhez, mindig ugyan azokat javasoljátok, 300-600 közötti árkategóriában. Nem mindenkinek van ennyi pénze egy székre, hiába hosszú távon az lenne a jobb döntés. Házat sem veszel 80M-ért ha csak 15M-d van, csak azért mert okosabb döntés sajátot venni mint albiba menni.
Amúgy kb 2-3 napja még 120 volt akciósan az Alza-nal a nem XL változat és kifejezeteten kényelmes szék az Anda az árához képest a gaming kategóriában. Nyilván nem egy Embody vagy egy Fern, de köszönőviszonyban sincsenek árban és típusban.never say never
-
tag
válasz Angie™ #10908 üzenetére
Melóhelyre én ezt vettem:
Anda Seat Kaiser Series 3 XL
Ha nem vagy akkora darab mint én és nem kell az XL akkor 100 párezerért meg tudod venni. Secretlab competitor, kifejezetten kényelmes és jó minőség, ha gamer széknél maradunk.never say never
-
tag
Sziasztok!
Tisztában vagyok, hogy mik a vezető márkák és modellek(Haworth, Fern, Steelcase), valamint az ergonómikus székek fontosságával, DE.
Amennyiben még is a Gaming / Racer székek irányába akarnék elmenni (megszoktam már a formábt) és a tartósság sem olyan fontos, hogy bíron 3 évet , van valakinek tapasztalata a következővel?
Anda Seat Kaiser Series 3 XL
Nézegettem a SecretLab Titan Evo 22-es változatát, de elég sok negatív dolgot találtam róla és elvileg ez az olcsóbb, kevésbé neves szék még jobb is lehet külföldi review-k alapján.[ Szerkesztve ]
never say never
-
-
-
tag
Sziasztok!
Most 2024-ben hol vásárolnátok HM Embody-t megbízható helyről? Preferáltan MO-ról az ÁFA miatt, mert cégként venném, de ha külföldről van csak, vagy gyorsabb, akkor az is szóba jöhet. Megvettem az Ergohuman gen2-t de nekem nagyon kényelmetlen ez a mesh..
Valamint HM Ebody-hoz fejtámlára is szükségem lenne, ha lehet egyszerre venném a kettőt[ Szerkesztve ]
never say never
Új hozzászólás Aktív témák
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- GTA V
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest