- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dicker
őstag
válasz TheProb #7367 üzenetére
Amiről képet tettél be korábban? Elvileg jó esély van rá, hogy a következő is ilyen lesz a csomagolás közbeni nyomódás miatt. Másnak is volt ilyen. Vagy kézi gőzölő, vagy valami vasalással egyengette ki itt.
Ugye, ahogy nyomja valami keményebb alkatrész a szövetet, úgy nyúlik, így meg vissza tud húzódni. -
Dicker
őstag
Arenaracer Supreme szövettel valakinek hosszabb távú tapasztalata van?
Kényelmes, kényes az anyaga, tisztítható? Most egész jó áron lehet kapni.
A noble szövet székei hasonló paraméterekkel 50-el drágábbak. Vagy ér az annyit? Én nem látom a különbéget. -
Dicker
őstag
Próbáltad/nézted a AR Supreme szövet változatát? Milyen az anyaga, érdemes vele foglalkozni? Hány kg-ig ajánlott? Nem láttam sehol leírva ezt.
Bőrt nem akarok, így eddig ezt néztem ki, és a Noble Hero Antracitot. A kettőt kellene valahogy összehasonlítanom majd, ha addig más nem jön a képbe. -
Dicker
őstag
Sziasztok!
Széket keresnék 195/120-as méretekhez. Segítsetek elindulni merre keressek. (bolt, márka, stb.)
Szóval masszív legyen, és legalább akkora, hogy tartsa a fejemet is. Meg bírja ki a napi 8 óra munkát.
Előnyben részesíteném a szövetet, ha létezik. Nem vagyok bőr párti. (talán ez az egyik nehézség a keresés során)Dönthető legyen a háttámla, a karfa nem kell hogy forogjon. Idegesítő, amikor elcsúszkál, elforog. Elég nekem a magasság állítása.
Lábtartó? Vagy inkább külön?
Köszönök mindenféle tanácsot!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest