- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
válasz
spleenszuru #9839 üzenetére
egy bp-i utat meg nekem nem ér meg
Igazából ez a probléma
Ha hosszú távra akarsz venni jót, jó áron az áldozattal jár. Keresni kell ismerőst aki jár arra, adsz neki egy 10est és beugrik érte.
Ellenben ha meg sz#rt veszel 50k-ért, akkor melyik érte meg?
De nyilván te tudod -
LLKobe
veterán
válasz
spleenszuru #9834 üzenetére
#9837 alapján el tudod dönteni. Én inkább egy használt steelcase-t vennék, az össze van pakolva rendesen. Ennyiért nem tud nagyon sokat, de azt tartósan.
-
Lavar
aktív tag
válasz
spleenszuru #9834 üzenetére
Én ezt 3 hónapja használom, 175 cm vagyok, a fejtámla ülőhelyzetben használhatatlan, nem jó helyen van, de nekem nem is kell mikor ülök, hanem amikor filmet nézek és hátradőlök, akkor viszont jó.
Anyaghasználatban elég gyér, nem tudom mennyire lesz tartós.
A karfát gyenge pontnak érzem, egy kis holtjáték már akkor volt mikor összeszereltem, kicsit lötyög ha megrángatom, alapesetben azonban stabil. Puha PU borítása van, ez ilyen enyhén rugalmas műanyag hab, kényelmes.Egyetlen rossz pontja nekem, hogy csak két szögben fixálható a háttámla, ha teljesen hátradőlsz, illetve normál derékszögben, tehát nincsenek pontok.
De ezt el tudtam már engedni, 8 órát elülök benne kényelmesen, mert jó a párnája, viszont kérdéses, hogy mennyi ideig fogja bírni az anyag, mennyi idő után ülöm ki a felületet. -
LLKobe
veterán
válasz
spleenszuru #9802 üzenetére
Esetleg nézz meg valami ilyet, aztán ha nem jön be van 2 heted visszaküldeni. Tapasztalatom nincs vele.
-
LLKobe
veterán
válasz
spleenszuru #9790 üzenetére
-
Lokids
addikt
válasz
spleenszuru #9786 üzenetére
Azért baj, hogy árat nem adsz meg, mert így nagyon nehéz ajánlani. Továbbá a súlyod és magasságod sem árt tudni.
De ha a határ a csillagos ég, akkor:
Haworth: Fern, vagy Zody
Herman Miller: Embody, Aeron (mesh)
Steelcase: Gesture, Leap, Karman (mesh)Ezek nagyon nagy valószínűséggel megfelelnek. És arra is van kitalálva, hogy valaki 8-10 órát töltsön el bennük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardcore café
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest