- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vaze
őstag
válasz
Hege1234 #5017 üzenetére
Szia,
pontosan 10 napja hasznalom a Titan szekem,akkor ezt irtam rola..''Tegnap megerkezett a Titan,mikor kinyitottam a dobozt,mar akkor elvoltam ''ajulva'' hogy micsoda minosegi csomagolas.(sosem vettem meg ennyire draga szeket)
Miutan osszeszereltem,beleultem es abban a pillanatban bele is szerettem
Nagyon kenyelmes,nagyon elvezemHal Isten,ezen a szeken semmi sem recseg vagy ropog,kop kop kop,hihetetlen halk az egesz,imadom
Orulok hogy ezt valasztottam!''10 nap hasznalat utan jelenleg ez a velemenyem rola.
Egyaltalan nem zajos,soot semmi hangja nincs,se mikor beleulsz se mikor mozgolotsz benne,es akkor sincs hangja mikor ''gurulaszol vele''!
Es igen ez egy eleg sulyos szekes tenyleg egy massziv darab!
Annyi hogy a karfak jobra balra mozognak,de ez nem zavaro,csak akkor mozog ha te direkt megmozgatod oket.Ha szeretned csinalhatok videot is a mozgasrol.Engem nem zavar egyaltalan.
Igaz hogy ez csak egy szek,de egyszeruen imadom,es nem bantam meg hogy megvettem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest