Hirdetés
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
válasz
Televan74
üzenetére
Szia!
Szívesen a linket. Én meg elmentem és megvettem.
Ha bemész, simán ott kiadják helyben. Igaz, viszont olcsón viszik házhoz.
Ezért az árért teljesen jó, kényelmes, igaz, nem lehet benne feküdni, de a PC előtt nem is szoktam.
Stabil, részemről minőség. A kiállított kifejezett gamer székeknél semmivel nem rosszabb a felépítése, a huzat és "párnázata2, sőt, nekem a karfája is bejön. És ha már ott voltam, vettem egy új asztalt is. 
Ha pár évet kibír, elégedett leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Iphone SE 2020 64GB // ÁFÁS Számla // Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha bemész, simán ott kiadják helyben. Igaz, viszont olcsón viszik házhoz.
Stabil, részemről minőség. A kiállított kifejezett gamer székeknél semmivel nem rosszabb a felépítése, a huzat és "párnázata2, sőt, nekem a karfája is bejön. És ha már ott voltam, vettem egy új asztalt is. 
LLKobe