Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
martin66
senior tag
válasz
xEon1337
üzenetére
Mondjuk én meg az vagyok, akinek 3-4 évig is elég egy telefon xD
Kb 8 éve elég sokat dolgozom otthonról. Mindig ócska olcsó székem volt és úgy voltam, hogy inkább a munka eszközeimet és a környezetemet fejlesszem (fiatal voltam, hibás gondolkodás), monitor, gép és a kiegészítők (1-1,5 millióért fejlesztettem az elmúlt években). De a hátfájás és a kényelmetlenség amit a szék okoz mostanra telt be a pohár vele és akkor már jót és hosszú életűt veszek (ha már szerencsére megtehetem). Mondjuk szerintem elrontottam, hogy nem fokozatosan fejlesztettem a székemet is, hanem 20e-es székből át ülni majd amikor megjön egy fél milliósba kicsit nagy a lépés, de hát jobb később mint soha.
Arról nem is beszélve, hogy az utóbbi 2-3 évbe eldöntöttem, hogy az egészségemen azon nem fogok 1 forintot sem spórolni (bio étel, megfelelő ergonómikus munkaeszköz, szék stb.) szóval evidens volt, hogy a lehetőségeimhez képest a csúcsot akarom megvenni az egészségem érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Hardcore café
- Autós topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fujifilm X
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest