- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
Topikgazda
válasz
NyalokAA
üzenetére
Nekem is állítható asztal van a Fern mellé, tényleg must have ha ülőmunkát végzel.
Sokáig kerestem mit vegyek, mert azon felül hogy elég drágák a motorosan állítható asztalok, még a kínálat is kicsi a haldokló nyugathoz képest.
A legnagyobb és legjobb márkák itthon nem kaphatók, külföldről rendelés meg súly és méret miatt felejtős.
Illetve vannak a kurblival tekerős asztalok motor nélkül, ismerem magam, az életbe nem állnék neki kurblizni, felejtős.Tehát az itthon kapható kínálatból kellett találni valamit, de csakis úgy ha meg tudom nézni élőbe, mert 2db 27 collos monitor meg rá egy dupla karral, olyan kellett ami stabil hogy a monitorok ne lengjenek.
Elmentem tehát az IKEÁba és mindet végigpróbáltam.
A helyzet az, hogy az összes full stabil volt ülő helyzetben, de az nem nagy kunszt.
Mikor felállítottam őket álló helyzetbe, az összesnek volt vagy 3-4 venti lengése, úgy hogy a 10 kilónyi monitor még nincs rajta. Egyetlen egy darab volt ami ülve és állva is atomstabil, az az IDASEN. Ahogy utánaolvastam természetesen ezt sem az IKEA gyártja, hanem a Linak nevű cégtől veszik és nevezik át. Ahogy olvastam egyébként ez egy elég jó gyártó ebben a szektorban. Adnak rá 10 év garit is, uh megvettem, és azóta is nagy megelégedéssel használom, hibátlanul működik.Egy kis fun fact hogy mivel van bluetooth az asztalban, okosotthonba is sikerült integrálni, így csak szólok az okoshangszórónak hogy felállok, és emeli is az asztalt a beállított magasságra

Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

LLKobe