- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagysz
tag
válasz Balesz1899 #11712 üzenetére
nagyon szívesen !
-
nagysz
tag
válasz Balesz1899 #11696 üzenetére
Szia!
Nekem van ilyenem. Nem írtam még ide, mert csak 2 hónapja van meg, az meg semmi.
Masszív, kényelmes szék, ezért az árért biztosan jó, nincsen hibája. Nekem a lumbar sem kemény igaz, szükségem is van rá, mert problémás a derekam. 185cm/100kg vagyok, a méretek bőven jók. Viszont nem tekergek benne, mint a videóban, be van állítva és ülök, ennyi. Nem döntögetem, nem játszom, munkára kell. Napi 8-9 órát ülök benne heti 3szor. Eddig bírja és én is jól érzem magam benne, kényelmes, nem fáj semmim.
Viszont a céges székem egyértelműen jobb, de az egy Interstuhl. Azaz sokkal drágább.
Azt mondanám, hogy ezért a pénzért (én még bőven 100k huf alatt vettem) egy teljesen jó szék így rövid távon (!), de fontos kiemelni, hogy a 300USD alatti szegmensre vonatkozik ez csak. Más székben nem nagyon ültem, így nincs összehasonlítási alapom se a Zodyval se a Markusszal például. -
nagysz
tag
válasz azureusz #11302 üzenetére
Szia!
Noname székben már cseréltem lábcsillagot és gázrugót is. A székszerviztől lehet rendelni többfélét, ezzel nem volt gond. A széket le lehetett emelni a gázliftről illetve a másik végét kalapáccsal kellett kiütni a lábcsillagból. Nem jött ki könnyen, az évek, meg a kilók azért adtak neki, de nem volt nagyon nehéz kiszedni. YT-on vannak rá videók. Gondolom, egy márkás széknél se sokkal bonyolultabb az ügy.
Ami pedig az utángyártott gázliftet illeti, az teljesen rendben van már jó pár éve üzemel hiba nélkül. -
nagysz
tag
válasz IroningHUN #11134 üzenetére
Szia!
Derékfájdalom esetén én sürgősen egy gerincgyógyászt ajánlanék gyógytornával karöltve. Fontos a jó szék, de a derékfájdalom (akárcsak a medve..) nem játék!
Széknek meg olyat vegyél, amiben van rendes, állítható gerinctámasz, VAGY ruházz be egy gerintámaszra (gyógyászati segédeszközök bolt). Asszony egy uniqe hero-ban ül + gerinctámasz, elégedett vele. de persze, ki kell próbálni!
üdv -
nagysz
tag
válasz HThomas #10729 üzenetére
van ez a székalkatrész áruház, ott van egy kazallal. kiszeded, leméred és remélhetőleg találsz vele azonosat.
-
nagysz
tag
válasz Héraklész #10702 üzenetére
A legtöbb szék hasonló felépítésű. Van 1-2 varázs szék ott, ami másmilyen, a WAU ezek közül az egyik... Nekem túl műanyag érzetű. Tényleg kényelmes, de nincs benne hosszú távú bizalmam. A Hero hagyományos rendszerű és nagyon kényelmes, ezért inkább azt választottuk. Kinek mi.. (próbálgassatok!!)
-
nagysz
tag
Sziasztok!
A fórum ajánlására elmentünk az asszonnyal az office plázába. Nagyon sok szék van, volt mit próbálgatni..Külön jó, hogy sok fejtámlás székük is van, mert ilyet szerettünk volna. Nekem is, asszonynak is a Unique Hero tetszett, a WAU sorozat például nem (pedig előzetesen arra is lőttünk).
Mindenkit biztatnék arra, hogy menjen el, és próbálgasson! Mindenkinek más jön be. Volt drága szék, amin nekem kényelmetlen volt az ülés, meg olyan is volt, aminek rövid volt az ülőlapja stb. A Hero is olyan, hogy nekem még pont jó (184cm vagyok és 96kg), de az ülőlap szélessége határeset. Viszont baromi kényelmes. Ez például egy jelenleg 140ezres szék, szerintem jó áron vettünk jót. A tartósságot meg majd meglátjuk.
Köszönöm a fórumbeliek segítségét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Hobby elektronika
- Bestbuy játékok
- Windows 11
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Peugeot, Citroën topik
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Logitech G Pro X Wireless
- Újszerű Garmin Venu 3 eladó
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 500GB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest