Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Pé
senior tag
válasz
Godfather
üzenetére
Hát ez az ... ''bunkón'' elvileg nem kérdez senki ... Illetve ...hogyan is magyarázta ki nekem az Árpi .... mindenkivel meg kell taláni a szót mert lehet hogy a ''bunkón kérdező ügyfél'' viszi el a bolt fél havi cuccát. :D
Ez egy ilyen játék .. hozzá kell szokni...
Én élveztem.. mindenesetre nincs sok üzlet benne.. :( -
Tuib
aktív tag
válasz
Godfather
üzenetére
Boztos, hogy eladokent sem konnyu...
Mondjuk en sem ertem azokat az embereket, akik keszulnek elkolteni 100-200 e huf-ot, esetleg meg tobbet, es megis abszolut felkeszuletlenul mennek be egy boltba... En mar a discman-emnel kiolvastam az osszes szoba joheto szerkezet oldalat, specifikacioit, teszteket stb... pedig az kb 50e huf-os tetel volt.
Biztos vannak olyan vasarlok is, akik azt mondjak, hogy mondjal valamit, aztan barmit is mondasz, beledkot... :))
Szoval biztos lehet kategorizalni a vasarlokat is. Jomagam, mint olvashattad a '' ha megmondom mi kell, azt adjad, csak akkor beszelj, ha megkerlek'' tipushoz tartozom. Persze a legtobb dolog vasarlasanal igy vagyok.
Neha persze becsapodok, de ez ezzel jar...
Tuib
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest