Hirdetés

Aktív témák

• Polesz

addikt

válasz gesuz #91 üzenetére

Szerintem itt Te félreértelmezed a naprakészség fogalmát. Az, hogy megjelenik egy új termék és mondjuk a PH! ír róla egy cikket, az még nem azt jelenti, hogy nekem vágnom kell, hogy éppen hova melyik kategóriába esik. Lehet, hogy sok a lúzer számteches, de ez nem a naprakészség jele. Az, hogy én a számtech egy területe után érdeklődöm az természetes, mint az is, hogy Te pl proci vásárlás előtt az összes teszted végignézed a hozzászólásokat átnyálazod, sőt még kérdezel is. Az, hogy én olvasom ezeket ez így szép és jó és ha bejössz a boltba akkor talán még jól el is diskurálhatunk erről a témáról is. De pl ha azzal jössz, hogy melyik proci végez hamarabb a divx-el, mert neked az az első rangú, utána meg hogy a game min 67fps legyen, ja és ne vegyen fel 86W-nál többet erre mit mondjak? Semmit. Ha utána olvastál akkor tudod. De ha mint egyszerű vevő bejössz és felvázolod, hogy szeretnék filmet tömöríteni, játszani és nem akarom, hogy a villanyszámla az egekik nőjön akkor tudok segíteni és fogok is. Kb ennyit a naprakészségről.

Aktív témák