- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magyarországra is megérkezett a Honor X9c
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Magisk
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz totomusic #17 üzenetére
A Gigabyte P450B egy belépőszintű tápegység, ott azért túl magas elvárást nem kell támasztani, viszont kategóriatársakhoz képest jó cucc.
[ Szerkesztve ]
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
veterán
válasz totomusic #25 üzenetére
Az Elite kondikról is elég jókat írogattak mostanában külföldi oldalakon. Az olcsóbb és a belépőszintű gémer tápjaiba az FSP viszont FOAI kondikat rak. Állítólag azok is tűrhetőek, bár nyilván nem egy top.
CapXonról olvastam még nagyon vegyes véleményeket.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
veterán
válasz totomusic #23 üzenetére
Engem még eddig nem b*szott meg soha, igaz, nem is tapogattam a primer kondik környékét. Amit lehet száraz bőrkesztyűben csinálok, na meg előtte kisütöm a kondikat a gép bekapcsológombjával.
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
CriticalHit
őstag
Ha a Teapo kondenzátorokkal semmi baj nem lenne, egy neves, minőségi gyártó sem használna a drága japán Rubycon, Panasonic, Nichion, Nipon Chemi-Con, TDK vagy Hitachi kondikat. Egy időben a Teapo kondik hullottak, mint a legyek. Mára valóban sokat javult a minőségük és bizonyos típusuk fel is veszi a versenyt a japán kondikkal de ez lottó. Tier 2 kategória.
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
veterán
válasz totomusic #19 üzenetére
Tehát másodlagos oldalról összes kondenzátor cserére került, meg 2200uF helyet mindenhova 3300uF-t raktam.
Kapacitással is lehet fentebb lépkedni? Azt tudom, hogy feszültséggel igen, viszont akkor már azzal is számolni kell, hogy a kondi nagyobb méretű lesz, ami nem biztos, hogy jó.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
veterán
Szép munka! A MOSFET-eken még valaki szokott pasztát is cserélni, annak nem tudom mennyire van jelentősége.
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
veterán
Tehát már nem TO 220-as FET-ek, és diódák vannak benne, hanem SMD alkatrészek, talán jobbak lehetnek alacsonyabb VF-el, és Rdson-al.
Ezt nem teljesen értem. Az SMD-k jobban adnák le a hőt?Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Apple asztali gépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Energiaital topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest