- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- VoLTE/VoWiFi
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz
Sidorovich #90 üzenetére
A világrend megbuktatásán kívül (...)
valakinek sajnos ezzel is foglalkoznia kell, és úgy látom a fórumon amúgy nem túl nagy a hajlandóság erre
-
Baltazár123
őstag
válasz
Sidorovich #59 üzenetére
Én mondjuk nem fogok switch 2-t venni, nincs további igény nintendo játékokra. Biztos lesz olyan családi party játék vagy egyéb, amivel szívesen játszanánk, de pár játék miatt nem fogok beruházni ennyit. Legalább 200e körül lesz az új, ismerve az N árszabását.
Valóban sikeres a switch, de hiánypótló is volt, értelmes kézikonzol nem volt sokáig mellette. A nintendo játékok meg tényleg jók, nem leszólni akarom, amikor azt mondom, hogy mi már kinőttünk belőlük. Már nem szórakoztat, pl ott a zelda, én nem a bogyókat meg a tereptárgyakat akarom piszkálni, hanem mással szeretek játszani, a gyerekek meg szintén úgy vannak ezzel, hogy nem érdekli őket most már. Ez van, ettől még van nagyon sok ember, akinek tetszenek a nintendo játékok.
Mi a party játékokat szeretjük, amikor leül az egész család, most jön ki a jamboree. Azt sajnálni fogom, amikor már csak switch 2-re jön ki, de nagyon sok pénzt kérnek a konzolért, még egyszer nem vágok bele. Így is, hogy pedig sok játékot fizikaiban vettem meg utána eladtam, közel 400e forint ment el a gépre, játékokra, kiegészítőkre. Ez ennyi, amíg működik a switch, addig használjuk, utána meg esetleg egy használt switch vagy valamikor a nagyon távoli jövőben egy használt switch 2, de elég jól tartják a konzolok az árukat, ebből olcsót nem könnyű venni
A 140 millió nagy szám, de 8 milliárd emberből simán van 140 millió család/ember aki vesz egy kézikonzolt, mert megengedheti magának. Jól eltalált termék volt a switch, pedig ez a siker nem is látszott, amikor elindult. A wii u-val beégtek, utána javítottak. Jó cég a N, csak hát nem kicsit kapzsi, bár melyik cég nem kapzsi...
-
direwolf
őstag
válasz
Sidorovich #79 üzenetére
Mármint így működik az ipar. És ha kitalálsz valami egyedit, akkor sem lesz a tiéd, sőt még talán több lóvéd sem lesz belőle. De a tulajnak meglesz a következő villája a bahamákon.
Értjük a kapitalizmust, de ez az ami a Nintendo emulátorok bedarálásához vezet (stb.). És hogy ez jó, vagy rossz, az csak nézőpont kérdése. Én nem tudnok olyan éles álláspontot foglalni, mint Te, vagy @fatpingvin -
Crus
őstag
válasz
Sidorovich #70 üzenetére
Nálam a souls játékok veszik el kegyetlenül az időt... darabjába sok 100 óra belecsúszik, így pl. most az elmúlt 1 évben effektíve 4 játékot toltam végig: Elden, Elden DLC, Lords of The Fallen "új", Lies of P.
Amiket írtál mind lement már régebben a Zelda TotK-on kívül, Botw is lement, kegyetlen jó volt.
-
direwolf
őstag
válasz
Sidorovich #75 üzenetére
"Ha bárki lenyúlhatná a szabadalmat azonnal, szerinted ki rakná bele a K+F-t egy ilyen fejlesztésbe?"
Nagy összegben mernék fogadni, hogy rendkívül kicsi a metszete azoknak, akik a valódi értéket megteremtik és a haszon nagy részét zsebre teszik. Hogy a topicnál maradjunk, pl. a Nintendonál sem a programozók kapják a nagy fizetéseket.
Talán inkább ezen kéne változtatni. -
Sidorovich
senior tag
válasz
Sidorovich #75 üzenetére
Tolsztoj-ra gondoltam. Elírtam, de már lejárt a szerk.
-
ricsip
addikt
válasz
Sidorovich #68 üzenetére
Azért lenne sokak szerint pár köztes lépcsőfok a szerzői jogban aközött h. a) valaki megalkot valamit és az azonnal lopható bárki által vagy b) Mozart megkomponált egy művet 250 évvel ezelőtt, és az ük-ükonokái még mindig szedik érte a jogdíjakat 2024-ben is, holott nekik aztán már tényleg semmi közük ahhoz amit a zseni létrehozott, csak a hasznát szedik pióca módjára.
-
direwolf
őstag
válasz
Sidorovich #68 üzenetére
Erősen szürkezóna, hogy mit jelent az "értékteremtés". És még véletlenül se keverjük a kultúrát a szórakoztatással. A jelenlegi szabadalmi rendszer meg iszonyú károkat okoz. Lásd 1 milliárdos génkezelés ritka betegségekre. Egy szoftvert, vagy filmet ha nem tudsz kifizetni, le lehet szarni, vagy warezolni, és utána bölcsészkedni a fórumokon. De szívesen beáraznál egy emberi életet is?
-
fatpingvin
addikt
válasz
Sidorovich #50 üzenetére
ha már így rákérdeztél, természetesen. az információ nem materiális dolog, ebből egyenesen következik hogy eként kezelni értelmezhetetlen.
aki meg ennek a rendszernek a dinamikájára alapozva akar megélni, az maximum a sajnálatomra tarthat igényt, hogy benyelték ezt az embertelen maszlagot, mert az empátiámat nem fogom rájuk pazarolni.
-
Pikari
veterán
válasz
Sidorovich #56 üzenetére
A vásárlók ezt már eldöntötték, mivel 40%-al csökkentek a switch eladásai egy év alatt.
-
Pikari
veterán
válasz
Sidorovich #49 üzenetére
Hívd trollkodásnak, de engem mindig megmosolyogtat, hogy egyes emberek azt hiszik, hogy a pittyegő tejfölösdobozuk körül forog a naprendszer, miközben sokkal jobb élményt kapnának egy nyílt platformot használva. Sajnálom a konzolosokat, mert felmarketingelt tömegtermelt szemetet fogyasztanak játéknak álcázva, és megfosztják magukat a valódi élménytől.
-
Crus
őstag
válasz
Sidorovich #49 üzenetére
Köszönöm... a végén különösen sikerült nagyot nevetni
De mennyire menő már, hogy 8 milliárd ember él a Földén és ha abból csak 0.01% vett Ferrarit, akkor a Ferrari ennyit is ér?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest