- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bali79
tag
Az egyik korabbi hozzaszolas kapcsan nekem egyre inkabb az jar a fejemben, hogy eppen en lettem volna az a valaki, akire egy ilyen pixelhibas cuccot akarnak rasozni. Megegyszer mondom, hogy nem sertodtem volna meg, ha oszinten megmondjak, hogy miert nem akarjak kinyitni a dobozt.
Egyebkent az egesz azzal kezdodott, hogy megkerdeztem az eladot, hogy milyen pixelgarancia vonatkozik a gepre, mire nekem is ramutatott az ominozus tablara a falon es mondta, hogy a szabvanyokban meghatarozott feltetelek ervenyesek (mellebeszed 1.0). (Gondoltam, tenyleg, na ne mondd.)
Erre megkerdeztem, hogy az mit jelent es megkaptam a valaszt, hogy egymillio pixelre juto bizonyos szamu rossz pixel eseten van csere (mellebeszed 2.0).
Na ekkor mondtam, hogy jo, akkor meg szeretnem nezni. A tobbi mar ismeros.
Szoval ez a simlis piaci kofa mentalitas eleg megrazo volt. A garis ugyintezest el semmerem kepzelni. -
Zola_
tag
Nem hiszem, hogy Neked, nekem, vagy bárkinek bármi köze lenne az ő üzletpolititkájukhoz.
Bárkinek köze van hozzá, aki ott szeretne vásárolni...Nekik is nyílvánvaló érdekük, hogy a jóhírüket keltsék, és ne a rosszat.
Amúgy a héten vásároltam náluk először, és nincs semmi rossz tapasztalatom. Személyesen néhányszor fárasztottam az egyik srácot, a kollégáját pedig telefonon és e-mailen. Mindig segítőkészek és türelmesek voltak. Annyiban szerencsém volt, hogy megrendelt és kinézett gép ára lefelé ment, ez nagyban megkönnyítette a gépcserémet. Egyébként ha ott vesz vki új gépet, akkor jutalékmentesen vállalják a bizományosi értékesítést.
A kicsomagolásról: Tény, hogy nálam is úgy csinálták, hogy először fizettem, és csak utána nyitottuk ki a dobozt a kérésemre. Nem kapcsoltuk be, csak megnéztem, hogy minden benne van-e, és originál-e a csomagolás. (bár mint máshol megtudtam, ez nem sokat jelent, a nagyker ugyanis szinte bármit kicserélhet...) A pixel kérdésre szintén a falon lévő táblázatra mutattak. (Elfogadom az okokat, de biztos ideges lennék, ha most pixelhibás lenne a gépem... Az általam korábban máshol szapult notebook.hu ebben spec. jobb, ott előbb próbáltam, aztán fizettem.)
Szóval usanoti jó kis cég, én mindenkinek csak ajánlani tudom. Legfőképpen azért, mert választékban és árban tényleg versenyeznek, és sztem kiszolgálásban is.(Talán rájuk férne egy kis bővülés is, de ez már az üzletnek olyan része, amihez tényleg semmi közünk.
)
[Szerkesztve] -
föccer
nagyúr
jó-jó rendben. De kérdezem Én: Minden olyan vevőt elijjesztenek maguktól aki szeretné megnézni, hogy mit vesz meg? Szerintem ez a lehető legrosszabb üzletpolitika.
Vagy tartsanak minden termékre kiterjedő bemutatótermet, és akkor meg lehet nézni mindent amit venni akarsz...
Új hozzászólás Aktív témák
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest