- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
sssent
senior tag
Eladó: mert a garanciát csak bontatlan doboz esetén tudjuk a nagyker felé érvényesíteni
Ez a mondat ilyen szóhasználattal nyilván hülyeség. Szerintem igazából azt akarja jelenteni, hogy a nagyker tőlük visszaveszi az el nem adott, de bontatlanul maradt dobozokat, míg ha kibontod, akkor az ottmarad a bolt nyakán, és izzadhat, hogy vajon el tudja-e másnak sózni, pláne, hogy már ki van bontva.
A pixelhibák miatt meg nem vett cuccok (pláne egy 300 ezres notebooknál) elég kényelmetlenek lehetnek a kereskedőknek. Itt is - nyilván emiatt - úgy megy, hogy a csóka rámutat a falra kiakasztott szabványra, hogy az van, azt kell szeretni, ki nem bontják.
Szvsz az ügyben semmi átverés nem volt, csak kissé pongyola szóhasználat, és a vevő kívánságának visszautasítása. Ha valakinek ez a kiszolgálás nem megfelelő, vásárolhat máshol, ezzel nincs semmi baj. -
Mackósajt
senior tag
Uh, ezt többször is elolvastam, és még mindig nem értem. Mi az, hogy garanciát csak bontatlan doboz esetén érvényesíthetnek???? Magyarul ez az jelenti, hogy garanciát Soha nem érvényesíthetnek, hisz honnan a fen ből tudnák, hogy rossz, amíg még a dobozt sem nyitották ki.
-
_seth_
veterán
MM-nem nekem sem akarták megmutatni a notit... előző nap megnéztem majd szóltam telón, hogy kelleni fog és rakják el mire teljesen be is csomagolták én pedig nézhettem a nagy Gericomos dobozt... addig erősködtem, hogy kibontották... ennyi erővel 2 tégla is lehetett volna benne..... (na jó az MM az egy nagy rakás..... TFT-t is onnan vettem és végül a 6. darabbal távoztam fogyvédelem, szervít stb bevonásával...).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- VoLTE/VoWiFi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest