- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
greenmeister
tag
Osztálytársak, kollégák dobálnák egymást közt, szerintem a "toborzással" nem lenne gond. Meghívós dolog szerintem prémium érzet. Torrent oldalakat nem akarom reklámozni, de ismer szerintem hasonlóan működő oldalakat, másik dolog a OnePlus (még a kezdetekkor), heteket vártam egy Oneplus one meghívóra ugyanis meghívóval lehetett telefont venni. Nehezen szerzett bizalmat az ember jobban megbecsüli ez az én véleményem. Lehet mondani naívságnak, de kicsit durva azért, hogy a magyar jog valóban nem tud fellépni notorikus csalókkal szemben. Hónapokig vagy évekig üzletszerűen ebből képesek megélni mire kapnak pár hónapot, ezalatt hány embernek okoznak kellemetlen éjszakát. Most épp itt a RAM-os csaló [link] illetve [link] .
Sőt, külső hirdetőként naívság lenne azt gondolni hogy a csaló egynapos reges 900eFt-os gamer laptop bannerjára fog kattintani, hogy a külső hirdető oldaláról megvegye azt...
-
greenmeister
tag
Mondok egy hülye példát. Meghívós rendszer, mindenki felel az alatta levőért. Mondjuk itt van jelenleg 1000 tag. Tegyük fel hogy indulásként ők kapnak regisztrált egész éveik után évenként 1 meghívót. Az mondjuk legyen itt a 5 év az átlagos reg.idő, vagyis kiosztanak évi 5000 meghívót. Ez az 5000 meghívó tegyük fel 1 éven belül be is regisztrál, vagyis éves szinten 5000-rel bővíti a rendszert, a következő évben 6000 meghívó kerül ki, potenciálisan jöhet 6000 új tag. És mi az előny ebből? Az hogy ha valaki bebolondul , és elkezdi benyelni az elutalt lóvékat teljesítés nélkül a felette lévőket mondjuk bannolják X időre, őt meg ki is dobják. De legalább egy egymástól függő kis csoport alakulna ki szépen lassan. Nyilván ki kell számolni jelenleg mennyi az új reg és ezt hogy lehet a legkevésbé úgy megnyírbálni hogy a mennyisége ne, de az összetétele változzon. Ez csak egy példa...
-
merqree
őstag
Sosem fogom megérteni, hogy miert nem lehet megérteni, hogy a magyar kereskedők azon spórolnak, hogy a házhozszállítás mellett fizessenek azért, hogy a futárnál lehessen bankkártyával fizetni.
Én például a kutyatápot pl előre fizetem, igaz a 7 év alatt egyetlen alkalommal sem volt gondom vele. -
Depose
tag
Igazad van, hiba volt..tanultam belőle.. (sok mindent rendeltem már innen-onnan, ali, ebay stb. stb., de hogy egy "normális" magyar bolt miatt szívok, ez kissé ironikus..)
Remélem így hogy beszélünk róla, talán más is elkerüli ezt az üzletet..
Azért bízok benne, hogy nálunk működik egy picit a fogyasztóvédelem, bár idáig el se kéne jutni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest