- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
válasz
boogie84 #3501 üzenetére
Ott szúrtuk el, hogy ajándék lett volna, letelt már a 14 nap. Amikor megjött, kibontottuk, láttuk, hogy fóliás, bontatlanok a termékek, nem vizsgáltuk meg alaposabban. Na aki kapta, az rögtön kiszúrta. Égtünk nejemmel, mint a Reichstag. Megnéztük aztán mi is alaposan és tényleg. :-(
-
chopin42
őstag
válasz
boogie84 #3347 üzenetére
Ja, haver is úgy kapta, hogy az aio-ra úgy szerelték felé a ventit, hogy beleért a radiba, és kerregett. Ennyit a tesztelésről...Más boltnál is olvastam itt (asszem ipon), hogy el sem indult a "tesztelt" gép.
Úgyhogy én az összerakást hanyagolnám a mai észkombájnokkal, akik amúgy is sz@rnak mindenre, "hé Józsi, kész vagy már, mennék cigizni? -Jaja, mehetünk! Bekapcsoltad? Nem, biztos jó, meg amúgy a paraszt úgy sem ért hozzá..." valahogy így képzelem el.
Potrien Rakd össze magadnak, jó móka, megtanulod, van sok leírás, meg aránylag könnyű is. -
inf3rno
nagyúr
válasz
boogie84 #3070 üzenetére
Amikor náluk voltam, akkor a webshopnál a regisztráció alatt tudtam futárt kérni a rendelt termékekre. Bár az is full bugos volt, és egyáltalán nem működött, úgyhogy a végén valami kerülőúton jutottam el hozzájuk, oldal véleményezése vagy valami ilyen menüpontból. Most 50%-osak nálam, az egyik garanciát sikerült elintézniük, a másikat nem, de az első is nyögvenyelősen ment. Email helyett lehet, hogy a telefonnal jobban járnál, már ha van nekik.
-
patomi
őstag
válasz
boogie84 #3067 üzenetére
Ok küldték a futárt. Igaz, nem garanciális probléma volt, hanem részleges elállás. .. külön díjat nem kellett fizetnem.
Elsőként cserét akartam, de az valahogy nem ment át. Egyből “küldjük a futárt csak mondjam mikor” levél jött.Korábban volt olyan esetem is, hogy egy boxba két csomag volt. Én meg nem tudtam melyik az enyém így elhoztam mind a kettőt.
Később, pár hét múlva jöttek rá, és akkor is ők küldték a futárt érte. Bontatlanul vissza adtam. -
TIT
veterán
válasz
boogie84 #3029 üzenetére
Helyes,én is olyat lapot veszek sajna,mert kicsit drága,de csak picit több mint a gaming x.
Aqua inkább,de az is csinált olyat haverral,hogy a corsair egeret visszadobta,hogy eltört,amikor átvette akkor nem?
Nekem mondjuk 2008-ban a routert 5 perc alatt visszavették,haverral 2x is eljátszották,hogy hagyja ott 1 hétig és rá se szóltak,hiába ígérték.
Mondjuk most olvastam alza is csinált alaplappal ilyet,hogy sérült és visszadobja,de akkor minek veszi át?Napi 50 reklám ami több milla és ilyennel vacakolnak?
De ha Giannit elüti egy kocsi mit csinálsz?
Na alza felvitte az árát,hogy vesszen meg,.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest