- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Honest
csendes tag
válasz
Flashget #1039 üzenetére
Magyarország 2004-ben csatlakozott az Európai Unióhoz.(!)
Az .eu-s domain azt is jelzi, hogy az adott webshop NEMZETKÖZI kereskedelmet is folytat, azaz az Unióból bárki vásárolhat, mert megvannak a szükséges technikai és számlázási feltételeik. Az esetek többségében KÜLFÖLDI a raktáruk, beszállítójuk. Épp ezért ha sürgősen kell az adott termék - bár nem jellemző - valóban jobb, ha a sarki nagykert keresed fel. Egyébként a .hu-s végződés egyáltalán nem garancia már manapság, hogy nem KÜLFÖLDI a beszerzésük, így a szállítási határidő és garancia kezelés ugyanúgy hosszabb lehet.
Van még egy előnyük az .eu-s shopoknak; a kedvezőbb ár. De ez mindig szubjektív a vásárló részéről, hogy ráér megvárni a terméket, vagy ha nem, akkor megveszi a drágább, de elérhetőbb terméket. -
talpas
aktív tag
válasz
Flashget #945 üzenetére
Fenntartom, gyártatnak. De! ha valaki ráakad arra a párszáz darab "eredetire"/mit is takar,hogy eredeti?/ akkor lecsap rá
.Anno ha a C-64 hasán germany.volt akkor hűű ez biztos jobb.......Hardwerekről én is így gondolom ill. látom, tapasztalom.
Megkért szomszédom, válasszak neki wifi-s routert. Közeli üzlet kifigyel, regelve olcsóbb a megrendelt termék, üzletben átvehetem. Csak a gari miatt döntöttem így és az üzletben a két arc sem idegen. P.Bá.is we..hop /direkte így/. 10-én regeltem, 11-én kapom levelet tőlük "Munkatársunk hamarosan fel fogja venni Önnel a kapcsolatot a megrendelés visszaigazolását illetően. Az Ön rendelésének száma: 2011/stb.stb".Gondolom ez auto volt. A levél a spamból került elő
. Hétfőn azért bementem az üzletbe mert dolgom is volt arra. Szerdára mehetek, megkapom a routert. Szerda /ismerős srác/ router az nincs majd kapok telefonra értesítőt. Nnaa mondom fék, mert még a visszaigazoló mail sincs. Telefonálás, hallom meg sem rendelte x. Enyhe letolás, eligazítás, másik városba levő üzletük intézi. "Rendelj 5 házat mellé routert hozza a futár old meg!".hallom. Húzzak haza, a héten bizt........Ma péntek du.hívom a boltot és ott tartunk, hogy igéretet kaptam, Ő hozza el kb. szerdára
. Mail semmi, szomszédom türelmes. Én már ha magamnak veszem, szerdán visszalépek, és rendelek a sok pesti lehetőség közül. A fenti dolgok elszomorítanak, ha megnézed a shop, "küldetésünk" alatti szöveget akkor...nem is mondom.......tovább.
-
talpas
aktív tag
válasz
Flashget #931 üzenetére
TDK ?? bolond lenne gyártani. Ugye viccnek szántad..Nézz a TV mögé vagy bele!. A konyhai v. akármi szórakoztató elektr. termékekre. Az Audi gyártja az autóit?.És az Opel, Sony Nec, Adidas ,a többi sokezer neves gyártó mit gyárt?.Gyártat.Azért a verba lemezeket sem dicsérik mostanában annyian, sőt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Hardcore café
- Bluetooth hangszórók
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple MacBook
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest