- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
válasz
RedWing #4576 üzenetére
Sajna mindig nekik van igazuk :S Én is engedtem előre csak fényjelzést használót, miközben tudom és tisztán emlékszek arra, hogy hang+fény együtt részesíti előnyben őket. Ha mentő az, akkor no komment, alap dolog, de rendőrnél nem. Úgyse védenek meg engem semmitől sem. Elkocsikáznak, vagy épp engem bűntetnek meg egy vasúti kereszteződésen áthaladásért - oké piros volt - de még csak beállt a vonat, miközben a "védett, ladás állampolgár" kikanyarogja a sorompót és vígan elmegy mellettünk....Oké, sokszor fellépnek, de sokszor elmennek olyan dolgok mellett, ami nyílvánvaló. Vagy milyen az, hogy buszsávban száguldoznak és nem kanyarodnak le az első kisutcában, mert tudtommal csak akkor mehetnek megkülönböztetés nélkül a buszsávban. Mindig eszembejut, hogy de jó lenne egy fényképező a kezembe, vagy amivel feltudnám venni, de akkor a buszon tuti kiszednék a kezemből a telefont vagy a fényképezőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hobby rádiós topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Hegesztés topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest