Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
Versus82 #3522 üzenetére
Ez az a szint ami miatt már senki sem kíván érdemben reagálni.
Volt itt pár ember akik segíteni próbáltak és eloszlatni a homályt egyesek fejében ,hogy a rendőr nem egyenlő a testülettel és igen is vannak olyanok akik az esküjükhöz híven teszik a dolgukat, kötelességüket.Nem szoktam nagy többséget kérdezni, te biztosan napi kapcsolatban vagy velük, de kérdezd már meg, hogy ebben a nyomorult országban ki a jó fenét érdekel akár a kisebbség, akár a többség véleménye?
Ma kaptam egy hívást egy olyan sráctól akivel a neten kerültem kapcsolatba és régebben megadtuk egymásak a telefonunk számát.
Kedélyesen elbeszélgettünk és nevetve mondta ,hogy lakóhelyemen büntették meg két hete.Én kérdeztem mi volt a probléma, ő meg mondta ,hogy nem állt meg kereszteződésben a stop táblánál, kapott 5000 ft bírságot, de nagyon rendesek voltak az intézkedő rendőrök.
Vhogy nekem furcsa is volt, hogy nem haraggal beszélt róluk, hanem úgy, hogy felelősséggel tartozik azért amit elkövetett.
Ez a mentalitás hiányzik sajnos itthonról, rettentő kevés emberben van meg és közben mutogathatnak ha vétenek és ezért felelősséget kellene vállalni.Jó volt ez a topik, időnként benéztem és élveztem a társaságot, de sajnos az utóbbi időben egyesek személyeskedő stílusú megjegyzései ébresztettek rá arra, hogy itt ugyanaz megy mint kint, ergó felelsleges szélmalomharcot vívni.
Nem kell keresztet cipelnem a korrupt , bűncselekményeket elkövető társaim miatt és nem kell rosszul éreznem magamat azért mert egyesek engem is bűnözőnek tekintenek abból az okból , mert egy rossz rendszer része vagyok. -
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Versus82 #3495 üzenetére
én ezt nem azért mondtam mert utálom őket vagy sem. csak ez így volt, már más beosztásban dolgozik
de szerintem biztos jó az utánpótlás
amúgy nemrég volt róla szó hogy az objetív felelősség óta a rendőröket is megbüntetik, vagy legalábbis páran írtak rá példát, erre kíváncsi lennék hogy miért? mármint mi az oka amiért nem "mennek" el úgy mellette mint esetleg korábban? pl adhatnának maguknak figyelmeztetést is nem? vagy mi indokolja a pénzbüntetést egyből?
-
Khelben
nagyúr
válasz
Versus82 #3501 üzenetére
mesélj pozitív történeteket a rendőrségről
Egyszer vettem egy autót kereskedésben, amiről azt mondta a nepper, hogy friss műszakija van, én meg nem nyálaztam át a papírokat. Persze le volt járva a műszaki is meg a zöldkártya is, a kocsit viszont el kellett vinni aznap a kereskedésből.
Hazafelé a zöldkártyát el akartam intézni, hogy másnap mehessen műszakira a kocsi, kavarogtam egy darabig a városban, aztán a Fogarasi úton leintett két rendőr. Jogsi, személyi rendben, forgalmi és zöldkártya nincs. Még a lejárt forgalmi se volt nálam, mert az is a kereskedőnél maradt az átírás miatt.
Úgyhogy kezükbe nyomtam a lejárt zöldkártyát és elmeséltem nekik, mi újság, hogy most vettem a kocsit, másnap megy műszakira, de most semmit nem tudok felmutatni papírok tekintetébenBeszélgettünk még egy kicsit a kocsiról, aztán mondták, hogy vigyázzak az úton, viszontlátásra.
A legfontosabb talán az, hogy nem úgy kezdtem, hogy "igazolják magukat"...
-
finest
addikt
válasz
Versus82 #3501 üzenetére
Ki szoktak jönni a laktanya napra, jókat hülyéskedünk velük, "rabosítják a kölköket" a sátorban. Ott jól el lehet lenni velük. Van rendőr (nyomozó) ismim, de ritkán beszélek vele a munkájáról meg főleg, ami érdekelne, azt úgy sem mondhatná el. A többi meg nem érdekes.
Tbányai rendőröket is ismertem, ott is tudták egymásról, h melyik milyen. A kollégák is tudják a hülyékről, h hülyék. Régen az a sztori járta, h akivel ki akartak tolni, azt felvitték a Turulhoz, megitattak vele egy pohár páleszt, aztán lerugdalták a lépcsőkön. Aki járt ott, tudhatja, h jó sok lépcső van. (Ez még az átkosban volt, akkoriban ez nem számított meglepő dolognak, másképp kezelték a személyiségi jogokat akkoriban.) A hátsó szélvédő beverése már sokkal érdekesebb. A dolog feltételezi, h tudták merre megy a koma és ráértek lesben állni a parkoló kocsik mögött a sötétben. Gondolom, h megdolgozott a jól menő család sráca is azért, h ennyire utálják, és leskelődjenek utána, már ha a dolog így történt.
Csakénvagyok: Lehet beépült nyomozó az a szöszi.Itt pl. segítettek a rendőrök: [link] - Megélhetési hátbarúgás volt csak, minden mentős fogadja ezt empátiával...
-
fekeandras
őstag
válasz
Versus82 #3456 üzenetére
Kb 10 évvel ezelőtt betörtek sógoromhoz.Este 9 körül telefonált a rendőrségre az urak méltóztattak másnap délelőtt 11kor megjelenni.Unott pofával flegmán felvették a jegyzőkönyvet és vártunk hátha történik valami.Néhány hónapra rá jött egy határozat hogy ismeretlen tettes és megszűntetik a nyomozást.
Ha az én egyik családtagomat megtámadnák én biztos, hogy nem fordulnék a rendőrséghez
.Nálam a régi jól bevált szemet szemért elven működnek a dolgok.És ezt komolyan is veszem.Önbíráskodás?Na és?Ha más nem véd meg akkor majd én megvédem magam ahogy tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest