- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
válasz
tPedro_ #8928 üzenetére
Létezik... A "fényképezés" során a kézi eszköz felismeri a rendszámot és lekéri a nyilvántartásból. A személyi igazolvány azért kellett neki, hogy lássa az arcodat, hogy TE vagy az az ember. A lakcímkártyáról pedig a "személyi számod" kellett neki, arról MINDENT megtud.
-
mocsanisi
senior tag
válasz
tPedro_ #7682 üzenetére
Rokkant parkoló, mostanában divat csak felfestéssel, vagy csak táblával jelezni. Felfestés kopott általában, tábla meg másfele néz. 50.000 forint, szabálysértésiben 100.000. Na ez az ami rohadtul irreális, mert akárki véletlenül beállhat, de mivel a büntetésre mennek rá ha egyből elállsz mert szól a közteres/rendőr akkor is csengetni kell. Engem a közteres feljelentett egy ilyenért, de szerencsére a XV. kerületi kapitányság túlzott mértékűnek tartotta hogy hajnali 2kor, hétköznap megálltam 3-4 percre egy rokiba, az nekem 100-ba kerüljön, így első esetre hivatkozva elengedték. Szóval XV. ker.-nek minden tiszteletem
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
tPedro_ #7682 üzenetére
pont tegnap láttam egy ilyet hogy átvált a lámpa pirosra, paraszt lassít, aztán gázt bele még pont beférünk jelszóval. két babakocsis nő meg ment át a zebrán
nice
300k-ra büntetném kapásból+3 év eltiltás
szerintem utánna nem csinálná meg, esetleg jönne vmi nagyon okos jogász hogy hol a felvétel róla.. ezeknek kívánom hogy az ő gyerekük legyen a babakocsiban hasonló esetben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest