- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
DdavidHero89
csendes tag
Hát jah én azt mondanám, hogy aki dolgozik ténylegesen és nem csak aktakukac az menjen nyugdíjba!! De ennyi erővel egy buszsofőr is mehetne, a másik dolog a pénz! Az utolsó év átlagát számolják a rendőr nyugdíjba és ezért jönnek ilyen szép összegek ki! Nem sajnálom attól aki dolgozott, de az tény hogy ez sem volt egy értelmes húzás a kormány részéről, hogy a sok rendőr közül aki tehette elugrott nyugdíjba, mert ez komoly kiadásokat eredményezett a költségvetésben! Abban egyetértek, hogy sok ilyen veszélyes munkakör van még sincs korkedvezmény!
Tényleg a tűzoltó, katona, rendőr, bányász földalattin kívül van még ilyen kedvezmény??
-
felőlem aztán elvehetik, engem különösebben nem érint, de egyre kevesebb lesz a rendőr, és egyre több a bűncselekmény, és majd kiderül, hogy mi a jó...
a többiről meg nem vitázok, mert mondhatni egyedi véleményem van, de sajnos tudom, hogy miért kellene megfizetni a rendőrt - és nem tudnál olyan munkát említeni, ahol az a feltétel adott, ami a fegyveres szervek bizonyos beosztásaiban... -
DdavidHero89
csendes tag
"De a megoldáshoz sem visz közelebb, hiszen egy rendőrőrsön két, az utcán szolgálatot teljesítő rendőrre hat másik, adminisztratív munkát végző jut. Hiába növekedik tehát látványosan a rendőrök száma, a ténylegesen közrendvédelmi munkát végzőké továbbra is alacsony marad."
Ergo ez is állami szervezet mint a MÁV, ahol sok oda nem illő ember van nagy fizetéssel, itt is ez a helyzet csak az egyenruha más! De a lényeg mindkettőnél ugyanaz aki dolgozik az nem kereshet jól!
(Persze nyomozók, közlekedésiek akik dolgoznak jól keresnek, de most nem is velük van a baj!
)
De ha nem akarod azt meglátni amit mindenki lát akkor...
-
DdavidHero89
csendes tag
Pl. a környékünkön a megyei közlekedési osztályon jóval többen dolgoznak mint más fontosabb osztályokon. Nem kell messzire menni nézzük meg csak a Teve utcát, hány ember dolgozik ott feleslegesen és mennyi nagy beosztású ember van szolgálati kocsival és jó kis fizukkal fent! Nem kell félreérteni nem a dolgozókkal van a bajom, az épp nem dolgozókkal akik feleslegesek!
-
BigG.(nnnnn)
tag
na majd ha téged megbírságol ilyen módon egy rendőr akkor azért kíváncsi lennék a reakciódra.
Mellesleg már jó párszor leírtam hogy nem a büntetés ténye zavar hanem az eljárás módja.
Ebbe te azt magyarázol bele amit akarsz, te nem voltál ott és nem láttad, hallottad azt a stílust ahogy velem beszélt, ráadásul oka se volt így viselkedni mert az egész procedúra elején készségesen egy rossz szó nélkül együttműködtem.
Mivel te nem voltál ott, valamint láthatóan téged még nem ért ilyen te képtelen vagy felfogni ennek a dolognak a jelentését. Az is igazán kár, hogy az eddigi írásaimat is eléggé félre értelmezted!
Amúgy te mindig megvárod a zöldet?
Akkor is ha jól belátható területen semmilyen gépjármű nincs a közelben?
de nem kell válaszolnod, sejtem a választ! -
WonderCSabo
félisten
Az simán meg lehet. A helyi biztiőrök sem engednek be, ha nem vagy 18. Mert akkor rögtön piálnál, ami meg már törvénybe ütközik stb. Sőt asszem az ilyen szórakozóhelyekre egyáltalán nem mehet be U18 a törvény szerint, de ebben nem vagyok biztos.
Vandit.: Bár van egy pár tippem, pontosan nem tudom, hogy mire utalsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged