- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mivel már eltelt elég sok idő ezért leírom az egyetlen remélhetőleg az utolsó élményemet a rendőrökkel kapcsolatban.
Haverokkal szerveztünk kerti partit, ahol is légpuskákkal, muzális és gázriaszókkal örömködtünk (kihaltabb falu széle hegyoldal saját telek, minden cuccom teljesen legális papírokkal igazolt...). Haver messze lakik ezért kocsival mentem hozzájuk, előtte felhívtam hogy miket viszek, sajnos valószínű itt csesztem el az egészet hogy telefonba félreérthető dolgokat mondtam pont olyan havernak aki egy akkor éppen betiltás alatt lévő szervezet tagja volt. Szóval megtörtént a telefonhívás, elindultam, oda is értem, kipakoltam hátra a kertbe asztalra a cuccokat de még zacskóban/tokban volt mindegyik, vártuk a többieket hogy egyenként mutassam meg mindet. Szóval haverral készítettük el a kaját, amikor kb fél óra múlva megjelent egy rendőrautó a házuk előtt. (nem villogva, még csak nem is sietve) Kiszállt belőle 3 rendőr, egyiken golyóálló mellény és én meg paráztam hogy mibe keveredett haver hogy jönnek a zsaruk.
Rendőröket haver csaja beengedte, azok meg jönnek felénk mi meg nem értem mit akarnak.
Azt mondták hogy bejelentés érkezett hogy valaki egy gépkarabéllyal lövöldözik (típust is mondtak ami pont megegyezett a telefonba említettel és sajnos pont vittem is olyant gázriasztós változatban). Na itt már igencsak paráztam mert akkor döbbentem rá hogy a legnagyobb hülyeség telefonba pofázni fegyverekről. A rendőrök észrevették a tokokat, felírtak minden jelenlévőről adatot, az összes fegyverem számát. Nem foglaltak le semmit, felírták a dolgokat és elmentek. Mivel a fegyverrel ott nem lőttem (nem volt töltve sem) és nem is vettem elő, ezért számomra egyértelmű hogy a telefonbeszélgetés alapján jöttek ki. Kicsit ijesztő ez számomra, nem akarom hogy összemossanak olyannal aminek nem vagyok részese és azt sem hogy potenciális tömeggyilkosként kezeljenek.Az egyértelmű hogy havert megfigyelik, de most akkor én is megfigyelés alatt állhatok/alhattam?
Az adataim a fegyverek számával együtt ilyenkor hova és mi célból kerül rögzítésre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- BestBuy topik
- Path of Exile (ARPG)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest