Új hozzászólás Aktív témák

• oceanearth

őstag

válasz Vertigo18 #1605 üzenetére

Hidd el tényleg nem jöttek ki. Én idáig akárhányszor hívtam a rendőrséget, mintha zárt kapukat döngettem volna. Egy az, hogy 3-4 perc mire fel lehet őket hívni, ha egyáltalán eléred őket. Ezt is egy viccnek tartom, hogy erre sincs pénz, ember, technika, hogy egyáltalán elérhetőek legyenek.
    Pár példa:
    1. Idén nyáron mentünk le Balcsira és a cigányok azzal szórakoztak, hogy köveket dobáltak az autópályán, meg megpróbálták leköpdösni a kocsikat az egyik felüljáróról. 3-4 perc után elértem a rendőrséget, akiik kapcsolták a helyi kapitányságot, akik nem vették fel a telefont. 20-30km-t mentünk, folyamatosan próbálkoztunk, kicsöngött, de semmi.
    2. Kb. 1 éve nem kaptam meg a jobbkezet, kiütötték a bal első futóművemet. Ott álltam a kereszteződésben, a csávónak nem volt betétlapja, francia jogosítványa volt, meg trükközni próbált, arrébb állt a kocsival meg minden. Felhívom a rendőrséget, ez úgy 2 utcára volt a VIII. kerületi kapitányságról. Mondom ha nem gond, guruljanak ki 2 utcát, ezét, meg ezért. Nem jövünk, mert elismeri a kárt. Mondom most persze, de se betétlapja, a jogosítványa se 100-as és én meg futómű nélkül állok az út közepén, ő meg már arréb állt a kocsijával, hiába kértem, hogy ne tegye... Nem jöttek ki természetesen.
    3. Ez az előbb említett eset volt a lehúzós cigánygyerekkel. Akkor sem jöttek ki sajna.

Tudom én, hogy sok a meló, de hidd el nem véletlen olyan amilyen a rendőrség megítélése. Az meg biztos, hogy ti erről aztán a legkevésbé tehettek. Talán azt tudnám mondani, hogy a "Fejétől bűzlik a hal".
    Normális vezetés nélkül, nincs normális rendőrség. Az is vicc volt, hogy X milliárdét vettek a határőrségnek zöld kocsikat. Ezt X millióért felmatricázták, majd rá 1,5 évre összeolvadt a határőrség a rendőrséggel... Hihetetlen, hogy ezt nem tudták 1,5 évvel ezelőtt??

Új hozzászólás Aktív témák