- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
válasz
Csocsesz75 #5 üzenetére
A vnymérő közelében sincs sokszor. Ha csak mellé nem rakom.
Emoji hiányt majd vmelyik új órában pótolják.
Nálam.semmi baj az óra.láthatóságával, leszámítva az AOD-t. Nagy környezeti fényben kb. lát6atlanná válik.
Skyrush7, barthezz: +1
Stressz # idegesség. Én sem voltam ideges, csak stressztüneteket produkáltam, aztán munkahelyváltással mind eltűnt 2 7alatt, pedig szerettem azt a melót.
vlevi: Amazfitek fürdőórák. Befürdők. Volt 3 is, 2-től elálltam (a szavam nem, azok inkább kéretlenül jöttek), utolsót eladtam. Hulladék mind, mjnd szidja, akinek van. X S3 pár apró hiba ellenére jó, de sztem órában is Honorra váltok majd, telóban bejött.
-
válasz
Csocsesz75 #5 üzenetére
Igen, az rohadt zavaró, hogy egyetlen emojit se jelenít meg. Legalább akkor ne vágna oda helyettük 25 kockát.
Nekem még a betű méret módosítás is jól jönne(kisebbet szeretnék), illetve a stressz algoritmuson kéne csiszolni, mert ugyan azon a szinten van nálam folyamatosan, pedig voltam már ideges mióta hordom. Így meg semmi értelme.
Persze, ez az S3-ra kellene update formában. Ezért cseszhetik, hogy megvegyem az S4-et, már ha egyáltalán kiküszöböli ezeket..
-
vlevi
nagyúr
válasz
Csocsesz75 #4 üzenetére
Ha jól látom, 3-4 új, használható szamlapot látok a képeken, az S3-hoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- EAFC 25
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HP notebook topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest