Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Ebben az S3 elég jó, és az S1 is. Esetleg egy Watch Color, nekem volt az is, csak a telefonálás miatt cseréltem le PAI-t v. energiát pl. az S-ek nem tudják. Ha már hüvely, akkor nézz Honort is.
Nem kell a galakszivacsokat állandóan tölteni."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Predatorr
őstag
válasz Csocsesz75 #5 üzenetére
A vnymérő közelében sincs sokszor. Ha csak mellé nem rakom.
Emoji hiányt majd vmelyik új órában pótolják.
Nálam.semmi baj az óra.láthatóságával, leszámítva az AOD-t. Nagy környezeti fényben kb. lát6atlanná válik.
Skyrush7, barthezz: +1
Stressz # idegesség. Én sem voltam ideges, csak stressztüneteket produkáltam, aztán munkahelyváltással mind eltűnt 2 7alatt, pedig szerettem azt a melót.
vlevi: Amazfitek fürdőórák. Befürdők. Volt 3 is, 2-től elálltam (a szavam nem, azok inkább kéretlenül jöttek), utolsót eladtam. Hulladék mind, mjnd szidja, akinek van. X S3 pár apró hiba ellenére jó, de sztem órában is Honorra váltok majd, telóban bejött.
[ Szerkesztve ]
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Predatorr
őstag
Az S3-ban (de még az S1-ben) is van légnyomásmérő, hall érzékelő meg minek, egyetlen funkció sem köthető az előszobához. A pulzusmérő az S3-ban már kb. véletlenszerű, zenelejátszó meg nem ér szart sem. A.következő modellnél.majd mehint javítanak/rontanak.valamit, mert a frissítés valahogy nem megy a xiaominak.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Apple Watch Ultra 2 - Titán cellular Black 49 mm Milanaise black DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Mi Watch - 3 ajándék szíjjal
- Apple Watch Series 7 45mm GPS - Jó állapot, akku 78%, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest