- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
válasz
Csocsesz75 #5 üzenetére
A vnymérő közelében sincs sokszor. Ha csak mellé nem rakom.
Emoji hiányt majd vmelyik új órában pótolják.
Nálam.semmi baj az óra.láthatóságával, leszámítva az AOD-t. Nagy környezeti fényben kb. lát6atlanná válik.
Skyrush7, barthezz: +1
Stressz # idegesség. Én sem voltam ideges, csak stressztüneteket produkáltam, aztán munkahelyváltással mind eltűnt 2 7alatt, pedig szerettem azt a melót.
vlevi: Amazfitek fürdőórák. Befürdők. Volt 3 is, 2-től elálltam (a szavam nem, azok inkább kéretlenül jöttek), utolsót eladtam. Hulladék mind, mjnd szidja, akinek van. X S3 pár apró hiba ellenére jó, de sztem órában is Honorra váltok majd, telóban bejött.
-
Predatorr
őstag
Az S3-ban (de még az S1-ben) is van légnyomásmérő, hall érzékelő meg minek, egyetlen funkció sem köthető az előszobához. A pulzusmérő az S3-ban már kb. véletlenszerű, zenelejátszó meg nem ér szart sem.
A.következő modellnél.majd mehint javítanak/rontanak.valamit, mert a frissítés valahogy nem megy a xiaominak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- újszerű Apple Watch Series 9 GPS 45mm éjfekete alumíniumtok fekete sportszíjjal 2 év garanica Apple
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2279, 100% AKKUMULÁTOR
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- Újszerű állapotú Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest