- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Az S3-ban (de még az S1-ben) is van légnyomásmérő, hall érzékelő meg minek, egyetlen funkció sem köthető az előszobához. A pulzusmérő az S3-ban már kb. véletlenszerű, zenelejátszó meg nem ér szart sem. A.következő modellnél.majd mehint javítanak/rontanak.valamit, mert a frissítés valahogy nem megy a xiaominak.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Veszek egy Smart Band 9 Pro-t, a Honor Band 4-em már nem az igazi.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
MODERÁTOR
Remélem az órán lévő HyperOS-t is frissítik, amit megkap az S3 is, mert azért vannak vele bajok még. Arról nem beszélve, hogy van kb 20 számlap és annak minimális változatai és azok se a legjobb funkcionalitásúak..
Everybody lies.
-
Csocsesz75
őstag
Üdvözlöm a fényerőt mert az S3 600 nitje és a sötét óralapok nem jó páros.
Ami még jó lenne S4-en az a folyamatos pulzusmérés (szerintem ez nem lesz) és a vissza lapozás teljes képernyőn vagy nagyobb területről működjön mint most az S3-on (ez jelenleg a szűk bal oldalról macerás).S4 óralapjai :
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz Csocsesz75 #4 üzenetére
Ha jól látom, 3-4 új, használható szamlapot látok a képeken, az S3-hoz képest.
-
vlevi
nagyúr
" Az S1 se kapott kb semmit"
Sajnos ugyanezt olvastam annak idején pl. az Amazfit órákról is
Kb tavaly óta gondolkodtam rajta, hogy jó lenne valami okosóra féleség, és azidő alatt pár havonta jön ki újabb, Amazfit GT3, GTR3 Pro, GT4, Balance, Cheetah, abból is pró, round, sqare, .... valamit biztos kihagytam,
S3-ban az az egy dolog tetszett meg, hogy pár napos használtat tudtam venni, nagyon jóárasítva. Teljes áron nem vettem volna meg, a fent említett amazfit órák pedig még drágábbak, azokat végképp nem. -
MODERÁTOR
válasz Csocsesz75 #5 üzenetére
Igen, az rohadt zavaró, hogy egyetlen emojit se jelenít meg. Legalább akkor ne vágna oda helyettük 25 kockát.
Nekem még a betű méret módosítás is jól jönne(kisebbet szeretnék), illetve a stressz algoritmuson kéne csiszolni, mert ugyan azon a szinten van nálam folyamatosan, pedig voltam már ideges mióta hordom. Így meg semmi értelme.
Persze, ez az S3-ra kellene update formában. Ezért cseszhetik, hogy megvegyem az S4-et, már ha egyáltalán kiküszöböli ezeket..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Predatorr
őstag
válasz Csocsesz75 #5 üzenetére
A vnymérő közelében sincs sokszor. Ha csak mellé nem rakom.
Emoji hiányt majd vmelyik új órában pótolják.
Nálam.semmi baj az óra.láthatóságával, leszámítva az AOD-t. Nagy környezeti fényben kb. lát6atlanná válik.
Skyrush7, barthezz: +1
Stressz # idegesség. Én sem voltam ideges, csak stressztüneteket produkáltam, aztán munkahelyváltással mind eltűnt 2 7alatt, pedig szerettem azt a melót.
vlevi: Amazfitek fürdőórák. Befürdők. Volt 3 is, 2-től elálltam (a szavam nem, azok inkább kéretlenül jöttek), utolsót eladtam. Hulladék mind, mjnd szidja, akinek van. X S3 pár apró hiba ellenére jó, de sztem órában is Honorra váltok majd, telóban bejött.
[ Szerkesztve ]
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
őstag
Hm, teszik kinézet alapján. De akkor az itt olvasottak szerint a Xiaomi óráinak vannak nyűgjei.
Akkor meg mi a fenét vegyek, ha fontos az üzemidő és a pontos aktivitáskövetés.
Már unom a Galaxy Watchok állandó töltését.
Huawei talán? -
vlevi
nagyúr
" Az alapár 1000 jüan (52 ezer forint)"
Nem tudom, a cikk írója, vagy a PH-tól más olvassa-e amit írok.
Csak egy 6let.
Ok, hogy a forint árfolyam alapján ennyi a végeredmény, de megoldható-e ilyenkor az ár megállapításánál, hogy pl. a tavalyi számok alapján saccoljunk egy várható magyar árat?
pl. ami tavaly 1000 jüan és 48eFt volt, de a nagyker-kisker ár, satöbbi miatt a boltokban 60 ezres áfás áron volt megvásárolható, az most 1000 jüan, 52eFt, áfásan kb 65-68eFt lenne? -
Predatorr
őstag
Ebben az S3 elég jó, és az S1 is. Esetleg egy Watch Color, nekem volt az is, csak a telefonálás miatt cseréltem le PAI-t v. energiát pl. az S-ek nem tudják. Ha már hüvely, akkor nézz Honort is.
Nem kell a galakszivacsokat állandóan tölteni."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
judas13
addikt
"Veszek egy Smart Band 9 Pro-t, a Honor Band 4-em már nem az igazi."
Idén egy Xiaomi Band 8-at vettem, de visszaküldtem. Valamiért nem jött be, nem is hittem volna, hogy ez lesz...utána meg jött a HUAWEI Band 8, ami tökéletesen megfelel azóta is.
Pedig az csak a b. terv volt...ki érti ezt.."Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
-
Néztem róla kicsomagolós videót, és elégé megtetszett, van benne gps is ugye, a sima band 8 vagy band 9 nekem sem jön be, de ez a Pro már igen.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch S8 Cellular 45mm Gps+Cellular eSIM független, karcmentes
- Eladó egy bontatlan új Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Ocean Band 1év Apple Garival
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium (ÚJ/Bontatlan) - natúr tok/szürke szíj M/L
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple watch SE2 44mm 2022 2024.12.19. Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest