Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Joci10

őstag

válasz Sinesol #34 üzenetére

Mindenki azt lát, amit akar. Te ezt látod. Azt mondom, hogy én nem ezt írtam le; de ha te ezt akarod belelátni, akkor tedd. Ki vagyok, hogy meggyőzzelek bármiben is?! Hiába nem szidtam, hiába nem kritizáltam, szerinted mégis "sarazom"...
    (Itt most felhozhatnám akár a 'kínai vázás', akár a 'komp'-os poént is, de inkább kihagyom, mert úgy tűnik, azt se értenéd, és félremagyaráznád.)

De akkor röviden: leírtam egy gondolatébresztő gondolatsort arról, amit rendre olvashatok tőletek a hasonló témáknál, hogy 'tömeg=jó'; és ez miért nem igaz. Írtam több példát is, így örülök, hogy szerinted csak a társasos példám rossz, mert akkor a tévés biztosan átment (bár ha a lényeg lemaradt, lehet annak sem lett hatása, csak elsiklottál a felett is). Ennyi volt, nem több.

Viszont ha már példa: se az Activity, se a Monopoly nem egy 'gyors' játék. És nem, nem is akartam sugallni, hogy csak a 'geek' (inkább gamer, vagy nehéz) játékok a jó játékok, csak megemlítettem, hogy vannak 'mai' játékok, amik többet adnak. Jó, a Dűne lehet, kicsit túlzás lehetett példaként, mert az már középnehéz, és tényleg csak rétegigényű, de egy Fűszerút, egy Kingdomino, egy Dixit, egy Csak egy, egy TOP 10, egy EladLak, egy Sushi Go, ... az mind pár másodperces tanulású. De ez most már tényleg off, nem véletlenül rakom most már oda, pláne, hogy ez már inkább csipkelődő jellegű.

Új hozzászólás Aktív témák