- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mindenki azt lát, amit akar. Te ezt látod. Azt mondom, hogy én nem ezt írtam le; de ha te ezt akarod belelátni, akkor tedd. Ki vagyok, hogy meggyőzzelek bármiben is?! Hiába nem szidtam, hiába nem kritizáltam, szerinted mégis "sarazom"...
(Itt most felhozhatnám akár a 'kínai vázás', akár a 'komp'-os poént is, de inkább kihagyom, mert úgy tűnik, azt se értenéd, és félremagyaráznád.)De akkor röviden: leírtam egy gondolatébresztő gondolatsort arról, amit rendre olvashatok tőletek a hasonló témáknál, hogy 'tömeg=jó'; és ez miért nem igaz. Írtam több példát is, így örülök, hogy szerinted csak a társasos példám rossz, mert akkor a tévés biztosan átment (bár ha a lényeg lemaradt, lehet annak sem lett hatása, csak elsiklottál a felett is). Ennyi volt, nem több.
Viszont ha már példa: se az Activity, se a Monopoly nem egy 'gyors' játék. És nem, nem is akartam sugallni, hogy csak a 'geek' (inkább gamer, vagy nehéz) játékok a jó játékok, csak megemlítettem, hogy vannak 'mai' játékok, amik többet adnak. Jó, a Dűne lehet, kicsit túlzás lehetett példaként, mert az már középnehéz, és tényleg csak rétegigényű, de egy Fűszerút, egy Kingdomino, egy Dixit, egy Csak egy, egy TOP 10, egy EladLak, egy Sushi Go, ... az mind pár másodperces tanulású. De ez most már tényleg off, nem véletlenül rakom most már oda, pláne, hogy ez már inkább csipkelődő jellegű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Építő/felújító topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- Horgász topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest