Hamarosan érkezik a Redmi Watch 3 Active

Átnevezéssel kezdhet nemzetközi premierbe a Redmi Watch 3 Youth Edition.

Feltűnt a Xiaomi globális weboldalán egy új, vagyis névben új okosóra. A frissnek tűnő Redmi Watch 3 Active specifikációi alapján a kínai Redmi Watch 3 Youth Edition lehet, az AliExpress pedig már a globális modell árát is lelőtte, 13 500 forintnak megfelelő 40 dollárért lehet majd megrendelni az eszközt.

Fekete és ezüst színben a Redmi Watch 3 Active
Fekete és ezüst színben a Redmi Watch 3 Active

Az óratest 46,94 x 38,88 x 10,94 milliméter, a gyári szíjjal pedig 41,67 grammot nyom az óra. Az eszköz 135 és 200 milliméter közti szíjjal kerül forgalomba fekete és ezüstszürke színben. A tokozás alumíniumnak tűnik, de ez megtévesztő, mert valójában műanyag a ház fémes borítással. Oldalán egy gomb, hangszóró és mikrofon is található, így használható hívásokhoz is Bluetooth 5.3-on keresztül.

[+]

A kijelző 1,83”-es LCD panel, a felbontás 240 x 280 pixeles és a fényességre 450 nitet ígér a Xiaomi. Előre telepítve több mint kétszáz számlap választható, valamint van benne elvileg száz mozgásformát felismerni és rögzíteni képes sportmód is. A szoftver képes pulzust, véroxigén-szintet mérni, az óra pedig 5 ATM minősítéssel vízálló is, de nincs benne GPS, se NFC.


[+]

Az akkumulátor 289 mAh-s, ezzel átlagos használattal 12 napot, erős használattal 8 napot bír ki a Xiaomi szerint az eszköz. Tölteni mágneses töltőjén keresztül lehet, ezt mellékelik a dobozban. Az óra Android 6-os vagy iOS 12-es és újabb rendszereket futtató telefonokkal kompatibilis, egyelőre a megjelenési dátumot még nem ismerni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés